Nytt eventpaket – Virtuell mordgåta

Virtuell mordgåta är en sprillans ny aktivitet som vi la upp på vår hemsida tidigare under året och har sedan dess blivit en riktig favorit! Vem vill inte testa på sina detektivkunskaper i en spännande mordgåta online?

En advokat har nämligen hittats död och en mordutredning har påbörjats… Kan du och ditt virtuella lag lösa mordgåtan? 

Efter att alla deltagare laddat hem den app som behövs för att kunna spela samt deltar ert möte i ert valda videokonferensverktyg så kommer aktiviteten att starta samtidigt genom en videolänk. Ni får en gemensam presentation av aktivitetsledaren och skickas sedan till era virtuella lagrum där ni tävlar tillsammans. Hela aktiviteten varar under sammanlagt 2 timmar.

En del bakgrund om fallet kommer att delas med er och ni ska med denna information identifiera den skyldige samt utföra ett antal foto- & videouppdrag med koppling till fallet. I den nedladdade appen får ni hjälp av den senaste tekniken för att lösa ert fall, nämligen funktionen förstärkt verklighet (AR). Er aktivitetsledare kommer givetvis att kika in ett par gånger under spelets gång för vägledning, peppning och support.

Det ni kommer att behöva för att kunna delta i denna digitala mordgåta är en dator med fungerade bild och ljud, internetanslutning, en mobiltelefon med nedladdad app samt tillgång till ett fungerande videokonferensverktyg. Sedan är det bara att börja spela!

Läs gärna mer och boka er virtuella mordgåta.

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få hjälp med att boka ert digitala företagsevent, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på