Morning Showcase på Clarion Hotel Stockholm

Show-Case-Memento-Event

Förra veckan blev vi inbjudna till ett härligt frukostevent och showcase på Clarion Hotel. Här fick vi lyssna till tonerna av ett par osignade artister som mer än gärna ställer upp och spelar på din nästa fest!

Det är något speciellt med livemusik på en fest, närvaron och stämningen som infinner sig är svårslagen! Under frukosten på Clarion Hotel förklarade dem att de osignade artisterna går att boka till ett väldigt fördelaktigt pris, dessa gulkorn kan dock vara svåra att hitta om man inte har rätt kontakter och vet var man ska leta.

Clarion-artist Clarion-frukost Clarion

När vi på Memento Event skapar ett evenemang till er så kan vi självklart även ordna med underhållning och artister under kvällen. Vi har oerhört mycket kontakter och kan bidra med med allt som behövs för att lyckat evenemang, hör av er till oss så hjälper vi dig!

Tack Clarion för en härlig start på dagen!

Hör gärna av dig om du har några frågor

Om du har några frågor kring våra events eller bara vill komma i kontakt med oss, så svarar vi mer än gärna på dina frågor.

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på