Spansk afton på La Barra
Antal personer: 50-96 pers

Spansk afton på La Barra

All mat serveras ”Family Style”
Exklusivitet i lokalen

Vad som ingår

Egen serveringspersonal
Fördrink, ett glas cava
Spanska tapasrätter to share
2 glas vin/öl
Kaffe

Välj tillval

Räkna ut ditt pris

Ändra antalet och få ut nytt pris direkt.

Pris per person: 960 kr ex. moms
Totalt: 54600 kr ex. moms

Gör förfrågan

Fyll i alla kontaktuppgifter för att det ska bli så enkelt som möjligt för oss att ta kontakt med dig. Vi återkommer inom 1 tim.

2+2 =

Information om Spansk afton på La Barra

Ta med dig kollegorna och besök Spanien för en kväll… La Barra har nämligen tagit en del av Spanien till Stockholm, närmare bestämt till Norrlandsgatan 7.

Här strävar de efter att få till det där kontrollerade kaoset som du hittar på de flesta tapasbarer på Spaniens gator. Det som lockar med det är lättsamheten, den stimmiga atmosfären och gäster som står och sitter precis överallt. Detta i kombination med härliga dofter och smaker är en match made in heaven.

La Barra på spanska, betyder Baren, och denna är också passande nog mittpunkten i restaurangen. Här samlas både stora och små sällskap för att avnjuta spansk mat och dryck i mängder. Ni kommer under kvällen att ha hela restaurangen för er själva där ni kommer att få njuta av just detta. Lokalen är perfekt för sällskap mellan 40-96 personer.

Boka gärna till en DJ som spelar passande musik under hela kvällen! Detta skapar en festlig stämning tillsammans med god mat, dryck och trevligt sällskap!

Förslag på tidsschema för spansk afton på La Barra (Hör med oss för detaljer):

18.00 – Fördrink och stående mingel
19.00 – Middag serveras