Räkfrossa till havs
Antal personer: 2-80 pers

Räkfrossa till havs

En trevlig kväll till havs

Vad som ingår

Väkomstdrink, ett glas mousserande
3 h kryssning
Bordsbuffe - Räkfrossa

Räkna ut ditt pris

Ändra antalet och få ut nytt pris direkt.

Pris per person: 625 kr ex. moms
Totalt: 54600 kr ex. moms

Gör förfrågan

Fyll i alla kontaktuppgifter för att det ska bli så enkelt som möjligt för oss att ta kontakt med dig. Vi återkommer inom 1 tim.

2+2 =

Information om Räkfrossa till havs

Ni möts upp vid Nybrokajen där båten som ska ta med er på en 3 timmars tur med räkor i massor och äkta skärgårdskänsla väntar. Ta med era kollegor och unna er en kväll av frosseri!

Gillar ni räkor och skärgården så kommer ni att älska denna räkfrossa ombord M/S Strömma Kanal i Stockholms skärgård! Här får ni chansen att äta så många ni vill av Nordatlantens läckerheter och tillbehör. Var passar väl bättre för en räkfrossa än ombord ett fartyg med världens vackraste skärgård glidandes förbi utanför fönstret?

Vid ombordstigning serveras ett glas mousserande vin alternativt alkoholfritt bubbel med tilltugg. Därefter välkomnas ni till bords där det dukas upp en bordsbuffé med räkor, två sorters såser, bröd och vispat Västerbottensostsmör. Vid fint väder finns det även möjlighet till ett strandhugg vid lämpligt ställe.

Räkor är fiskade i Barents Hav och är MSC-certifierade vilket betyder att de har blivit fiskade på ett miljövänligt vis. Räkorna provsmakas varje år för att garantera att det alltid serveras räkor av hög kvalitet.

Förslag på tidsschema (Vänligen hör med oss för detaljer):

19.30 – Båten lämnar Nybrokajen och tar sig ut till havs
19.30 – Ett glas mousserande vin eller alkoholfritt bubbel serveras
20.00 – Dags att sätta sig till bords och bordsbuffén dukas upp
22.30 – Tillbaka vid Nybrokajen