Konferens i Tanumstrand!

Mementofamiljen - Konferens

Sådärja, då har mementofamiljen varit ute på äventyr och besökt Tanumstand för en fantastisk tvådagarskonferens!

Vi rivstartade veckan på centralen där tåget avgick 06.07, därefter väntade en lång resa på ungefär 6 timmar innan vi kunde checka in på vårt hotellrum i Tanumstrand.

Efter att vi checkat in på hotellet väntade en fräsch lunchbuffé i deras nyrenoverade restaurang. Högsäsong på Tanumstrand är självklart sommaren så det var lugnt och skönt på hotellet och vi blev väl uppassade av personalen. Efter lunch hann vi med ett par timmars konferens innan deras spaavdelning lockade för mycket. Wow, här fanns allt! Utomhusjacuzzi, pooler, bastubad och flera relaxytor. Detta nyrenoverade spa överträffade alla förväntningar och vi hade en avkopplande stund tillsammans. Det blev ju inte sämre av den magnifika utsikten över havet och den vackra vinterskärgården.

Kvällen rundades av med en tre rätters middag i restaurangen. Här serveras det vanligtvis handplockade ostron från Grebbestads ostronbankar, kräftor, krabbor, musslor, räkor och nyskördad tång. Tyvärr får man inte fiska under helgerna vilket gör att söndagar och måndagar är de enda dagarna som det inte finns färska skaldur att tillgå i restaurangen. Vi fick istället avnjuta en väl komponerad meny och var mer än nöjda med kvällen ändå, men detta kan ni tänka på om ni funderar på att åka hit!

Tisdagen spenderades mest i konferenssalen med utsikt över havet. Det finns även möjlighet att konferera i små sjöbodar precis vid Strandkanten eller till och med på en flytbrygga på vattnet. Som break under konferensen gick vi ut på en härlig promenad under dagen för att rensa huvudet och få lite frisk luft. Då passade vi även på att kolla in hotellet lite mer ingående för att se vad det finns för möjligheter för större grupper. I dagsläget finns det 165 hotellrum och omkring 100 stugor runt om hotellområdet där man får plats mellan 4 till 6 personer i varje stuga. Eventhallen ”Skagerrak” tar upp till 800 personer och används som både kongresshall, mässhall, nöjeslokal och eventhall. En flexibel och maffig lokal helt enkelt som går att möblera om helt efter era önskemål!

 

Vi vill passa på att tacka Tanumstrand för en helt fantastisk konferens på Västkusten med trevlig service och personal, jättegod mat och en avslappnad och vacker miljö! Det var precis det vi var ute efter.

Har ni haft konferens i januari eller brukar ni ha det under någon annan period under året? 

Vi hjälper er mer än gärna med förslag på konferens i hela Sverige och även utomlands då vi har erfarenhet av både mindre och större grupper. Hör gärna av er så hjälper vi er med ett skräddarsytt upplägg som passar just er grupp!

Hör gärna av dig om du har några frågor

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på