Mästartiteln och middag på Mästarvillan
Antal personer: 15-60 pers

Mästartiteln och middag på Mästarvillan

Hög igenkänningsfaktor från tv programmet
Fartfyllt & boostar energin

Vad som ingår

Aktivitetsledare
Aktivitet: Mästartiteln
All utrustning samt dusch
Välkomstdrink, 2 glas vin eller alkoholfritt alternativ till maten och kaffe
3-rätters middag i Mästarvillan
Aktivitet: Mästartiteln

Välj tillval

Räkna ut ditt pris

Ändra antalet och få ut nytt pris direkt.

Pris per person: 1565 kr ex. moms
Totalt: 54600 kr ex. moms

Gör förfrågan

Fyll i alla kontaktuppgifter för att det ska bli så enkelt som möjligt för oss att ta kontakt med dig. Vi återkommer inom 1 tim.

2+2 =

Information om Mästartiteln och middag på Mästarvillan

Mästartiteln är en fartfylld lagaktivitet där inspirationen är hämtad från det kända TV-programmet Mästarnas mästare.

Ni har sett originalet på tv, och vill givetvis veta vem som är mästaren på ert företag. Vår variant är en riktigt rolig och utmanande aktivitet där massor av talanger sätts på prov. Vi har ett system där man får poäng efter det lag som man just då ingår i och sedan tar man med sig sina individuella poäng under dagen vid lagbyte. Det gäller alltså att vara en bra lagspelare för att vinna. På de flesta grenar deltar alla i laget aktivt men på några grenar måste ni utse någon att utföra t. ex. ett klättermoment eller styrkeprov. Detta innebär att vi i slutet av dagen har några deltagare som har högst poäng och med dessa kör vi en final där mästarnas mästare skall koras. Vi bygger upp en enklare arena som de flesta aktiviteter kommer att utgå från och som vi har som
samlingsplats under aktiviteten.

När ni har korat en vinnare kommer ni självklart ha tillgång till duschar och omklädningsrum innan ni tar en kort promenad upp till Mästarvillan. Där kommer ni att välkomnas med ett glas mousserande och mingel på den förhoppningsvis soliga terrassen med utsikt över vattnet innan ni går vidare in till det kommer att serveras en 3-rätters middag.

Det finns även möjlighet att boka hela Mästarvillan för er själva, boka en egen matsal alternativt hyra den mindre rektorsvillan om man är en lite mindre grupp, om detta låter intressant, hör av er till oss! På fredagar och lördagar är det ett minimum på 50 personer i Mästarvillan.

Förslag på tidsschema (Vänligen hör med oss för detaljer):

17.00-19.00 – Mästartiteln, instruktioner, dusch och ombyte (2 h Mästartiteln)
19.00-19.30 – Välkomstdrink
19.30-23.00 – 3-rätters middag