Fiske i Stockholms skärgård
Antal personer: 12-100 pers

Fiske i Stockholms skärgård

En oförglömlig dag i Skärgården
All utrusning finns att låna

Vad som ingår

Projektledning
Erfaren fiskeguide
Fiskeutrustning
Flytoveraller
Kaffe/te med eftermiddagsmacka
Frukt, dricka och chokladbitar
Aktivitet: ca. 3 h fiske

Räkna ut ditt pris

Ändra antalet och få ut nytt pris direkt.

Pris per person: 1790 kr ex. moms
Totalt: 54600 kr ex. moms

Gör förfrågan

Fyll i alla kontaktuppgifter för att det ska bli så enkelt som möjligt för oss att ta kontakt med dig. Vi återkommer inom 1 tim.

2+2 =

Information om Fiske i Stockholms skärgård

Ta med personal, kunder, samarbetspartner på en oförglömlig dag i Skärgården under temat fiske. Att fiska med företaget har under årens lopp visat sig vara otroligt relationsskapande och uppskattat. Alla kan vara med och tycker det är en mycket rolig och härlig aktivitet.

After Work Fiske är en perfekt aktivitet med kollegorna för att göra något trevligt ihop. Under vår, sommar- och tidig höst är dagarna långa och ljusa, bästa fisket är oftast eftermiddag och kväll. Arbeta en nästan full dag och styr sedan kosan ut i skärgården med ett par timmars sportfiske. Fiske är en underbar aktivitet, en trevlig stund för inspiration, eftertanke och fylld av adrenalinkickar samt mycket relationsskapande.

De mycket kunniga och erfarna guiderna kommer vara med er hela dagen ombord och de kommer ta er till de bästa fiskeplatserna. Dagen börjar med genomgång och sedan bär det av. Lite beroende på väder och vind väljer de plats för dagen. All tänkbar utrusning finns självklart att låna så du behöver bara se till att du är bekvämt klädd, under den kallare delen av året är det viktigt att ha varmt om fötterna. Du får flytvästar och om det för säsongen behövs även flytoverall.

Årstiden och hur kallt det är i vattnet är det som till största del styr vad som fiskas. Generellt fiskas det gädda, abborre och gös under den varmare perioden och havsöring och gädda under den kallare. Metoder är spinn- och flugfiske.

Självklart finns det möjlighet till middag efter fisket, hör gärna av er till oss om detta låter intressant.

Förslag på tidsschema för fiske i Stockholms skärgård (Vänligen hör med oss för detaljer):

16.00 – Ni möts upp för att ta er ut på havet
ca. 19.00 – Ni är tillbaka