Julweekend på Vindö Bilgalleri
Antal personer: 5-41 pers

Julweekend på Vindö Bilgalleri

Vad som ingår

Projektledning
1 glas mousserande
Sharing dinner med jultouch
3 glas vin/öl
Kaffe
Bordsvatten
Egen lokal

Välj tillval

Räkna ut ditt pris

Ändra antalet och få ut nytt pris direkt.

Pris per person: 1195 kr ex. moms
Totalt: 54600 kr ex. moms

Gör förfrågan

Fyll i alla kontaktuppgifter för att det ska bli så enkelt som möjligt för oss att ta kontakt med dig. Vi återkommer inom 1 tim.

2+2 =

Information om Julweekend på Vindö Bilgalleri

Nu öppnar ett spännande koncept ute på Värmdö!

Se till att ni är först med att testa på att ha er julfest följt av övernattning i en helt egen villa på Vindö Bilgalleri! Här kan ni förutom att njuta av er julfest, även uppleva exklusiva bilar från olika epoker.

Beroende på antal så kommer ni få en helt egen lokal för kvällens middag som kommer att vara en genomtänkt sharing dinner med jultouch som serveras på plankor till bords. Till detta serveras ett noga utvalt vinpaket som passar till maten. Är ni fler än 35 personer kan ni ha julfest i den stora festlokalen mot en tillkommande kostnad. Här tar ni med fördel fördrinken minglandes bland bilarna i museet för att sedan gå vidare ner till lokalen där ni kan kika på bilarna genom glaset. Är ni ett mindre sällskap kommer ni kunna ha er julmiddag i en av villorna som ni har för er själva, med riktig hemma-hos-känsla. Varje villa erbjuder 7-10 bäddar, eget kök, badrum och egentligen allt ni behöver för övernattning tillsammans med företaget. Det finns 5 villor i olika storlekar och inredning och ni bokar upp så många villor som ni behöver, max 41 sängplatser. Både Villa Harö erbjuder vedeldad badtunna och bastu på terrassen medan du hittar en jacuzzi utomhus och bastu inomhus i Villa Korsö.

Det finns även möjlighet att starta dagen med konferens i villan eller festvåningen samt att boka in en helt unik matlagningsaktivitet i er villa! Hör med oss för detaljer.

Klicka i vilken eller vilka villor ni vill boka för att få ut rätt pris för er.