Julbord och karaoke på Moyagi
Antal personer: 15-140 pers

Julbord och karaoke på Moyagi

Årets fest
En riktigt rolig och mysig upplevelse
Fantastisk miljö invid vattnet

Vad som ingår

Svensk Traditionellt Julbord på Villa Godthem
Karaoke i privata rum 1,45 h
2 enheter öl eller vin till karaoken

Välj tillval

Räkna ut ditt pris

Ändra antalet och få ut nytt pris direkt.

Pris per person: 1792 kr ex. moms
Totalt: 54600 kr ex. moms

Gör förfrågan

Fyll i alla kontaktuppgifter för att det ska bli så enkelt som möjligt för oss att ta kontakt med dig. Vi återkommer inom 1 tim.

2+2 =

Information om Julbord och karaoke på Moyagi

Vill ni ha en kväll ni sent glömmer så börja med ett traditionellt Julbord på Villa Godthem och avsluta med karaoke och drinkar på nyöppnade Moyagi. 

Villa Godthem som ligger fint vid vattnet på Djurgården ger dig och dina kollegor en riktigt genuin, personlig oförglömlig julupplevelse. Här hedras den svenska matkulturen, arvet och jultraditionen.

Byt därefter den mysiga och anrika miljön till den moderna och coola på Moyagi karaoke på Brunkebergstorg. Här sjunger ni och blir samtidigt serverade drinkar i privata rum. Karaoken får alla att vilja släppa loss och för dom som inte vågar sjunga blir det en oförglömlig underhållning. Alla karaokerum är konceptuellt inredda med japanska influenser och på en ipad kan man välja bland fler än 100 000 låtar, så dina favoriter finns garanterat med. Det finns flera mikrofoner i varje rum, så om du inte är sugen på att sjunga solo kan du övertala någon till duett. Varje karaokerum är döpt efter en egen samuraj, och har sin egen unika personlighet.
Det finns även möjlighet att äta på Moyagi för dem som ej vill ha traditionellt Julbord.
Där finns fingerfood, med japanska och koreanska influenser.

Förslag på tidsschema för Julbord och Karaoke (Vänligen hör med oss för detaljer):

15.00 – Gästerna välkomnas med glögg och efterföljande Julbord
18.00 – Tar ni spårvagnen bort till Brunkebergstorg
18.30 – Karaoken startar i privata rum
20.15 – Festen fortsätter i baren på Moyagi till sent

 

Tips!
Om er plan är att boka årets julfest till den 8 dec så finns det även möjlighet att fortsätta festligheterna på Münchenbryggeriet där årets största julfest ”House of Christmas” går av stapeln.
Läs mer här: www.houseofchristmas.se, se entrékostnad under tillval (garderobsavgift, 1 x enhet öl/vin samt busstransport inom tull till Münchenbryggeriet är inkluderat i entrékostnaden).