The Wondrous & Digital Christmas Show
Antal personer: 100-2500 pers

The Wondrous & Digital Christmas Show

Vad som ingår

Projektledning
Digital julshow
Inspelad hälsning från er

Välj tillval

Räkna ut ditt pris

Ändra antalet och få ut nytt pris direkt.

Pris per person: 235 kr ex. moms
Totalt: 54600 kr ex. moms

Gör förfrågan

Fyll i alla kontaktuppgifter för att det ska bli så enkelt som möjligt för oss att ta kontakt med dig. Vi återkommer inom 1 tim.

2+2 =

Information om The Wondrous & Digital Christmas Show

Bjud företaget på en digital julupplevelse — The Wondrous & Digital Christmas Show!

Ett annorlunda år följs av en annorlunda jul! Ni får nu chansen att bjuda in alla medarbetare till en minnesvärd digital julshow med Carola, Isaac & The Soul Company och Andreas Weise.

Den 10 december kommer ni som företag gå in i en stämningsfull digital julvärld där en intim och festlig upplevelse väntar, anpassad efter ert varumärke. Er VD, eller en annan talesperson från ert företag, spelar in en video i en studio och håller på så sätt årets digitala jultal till er. Därefter har ni möjlighet att mingla med varandra i den digitala festlokalen, avnjuta Carolas julkonsert och en hejdundrande show med Isaac & The Soul Company. Och vem står för julstämningen då? Ingen mindre än Andreas Weise såklart. Är det jul, så är det.

The Wondrous & Digital Christmas Show är helt digital och upplevs lika bra på hemmakontoret som i konferensrummet, eller varför inte hemma framför eller TV:n med familjen? Bokar du detta väntar julmagi på ett innovativt och nyskapande sätt, med mycket känsla och glädje!

Tidsschema: 
16.00-17.00 – Förmingel och förinspelat jultal på max 20 minuter
17.00-17.30 – Isaac & The Soul Company
17.30-19.00 – Carolas julkonsert

Var noga med att klicka i rätt antal personer i tillvalsrutan för att få ut rätt pris för er.