Årets konferens var lite annorlunda..

Jag antar att vår konferens, precis som för många andra, såg annorlunda ut än vad den vanligtvis gör… 

Vi på Memento Event brukar ofta åka en bit bort för konferens där vi kan kombinera nytta med nöje och uppleva en ny destination tillsammans. Vi har de senaste tre åren hunnit besöka både Riga, Steam Hotel i Västerås och Tanumstrand som ligger beläget mellan Fjällbacka och Grebbestad i Bohuslän i Sverige.

Dock hade vi år till skillnad från många andra fortfarande möjlighet att utföra vår konferens fysiskt, då vi endast är 5 personer på kontoret just nu. Vi valde därför ett alternativ som ligger relativt nära vårt kontor, nämligen Clarion Sign. Ett hotell i Stockholms centrum som ligger nära centralstationen och Arlanda Express. Här fick vi ett luftigt konferensrum som passade vår grupp perfekt, vi fick dessutom sitta avskilt från andra sällskap både vid frukost, lunch och eftermiddagsfika. En trygg och corona-säker konferens helt enkelt.

Även fast vi hoppas på att vi får konferera som vanligt nästa år, var detta en bra lösning för oss just nu. Med tanke på situationen vi befinner oss är det viktigt att ni utgår får er grupp när ni bestämmer er för hur erat upplägg ska se ut i år. Är det en digital lösning det som funkar bäst för er? Då är det detta ni får planera utifrån. Möjligheterna vid en digital konferens blir bara större och större hela tiden, vilket ofta resulterar i riktigt bra resultat. När hela, eller delar av deltagarna medverkar från hemmet så är det extremt viktigt att få dem att hålla fokus under hela sändningen. Detta kan göras på flera olika sätt, men ett genomtänkt och händelserikt schema är inte fel! Att mixa upp genomgångar och föreläsningar med en rolig teambuilding aktivitet eller hemmaträning är bara exempel på saker som kan få alla deltagare att känna sig delaktiga och hålla fokus på skärmen under flera timmar.

Vill ni bolla idéer och få tips om hur ni ska planera årets konferens får ni gärna kontakta oss. Tillsammans ska vi nog kunna komma fram till ett koncept som kommer passa er som handen i handsken! 

Om det är digital konferens ni är ute efter, kan ni läsa mer under vårt färdiga paket: Digital konferens.

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få hjälp med att boka er ert nästa företagsevent, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på