Årets första julbord, det är äntligen dags!

Fredagen den 15 november rullade vi in i högsäsong för genomförande av evenemang som sålts in under hösten, alltid lika roligt och intensivt!

Den första festen för i år höll till i Eric Ericssonhallen som förvandlades till en hel Bond-värld när 200 personer hade galafest med Bond-tema! De gick alltså lite emot den traditionella julfesten för att testa något helt nytt! Men med passande underhållning med CRASH och efterföljande DJ på dansgolvet blev denna julfest en succé.

Veckan därpå har julborden och julfesterna avlöst varandra och det blir egentligen bara mer och mer fram till sista veckan innan ju, då det stannar av något och det är privatpersonernas tur att få njuta av köttbullar, prinskorv och brysselkål!

Är ni ett lite mindre företag som inte bokat sitt julbord ännu finns det en del restauranger som fortfarande har plats för att ta emot sista-minuten besökare. Men passa på, för snart är det för sent!

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få hjälp med att boka årets företagsevent, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på