Årets AGENTFEST på Clarion Stockholm!

Förra veckan var det dags för Choice Agentfest igen, en kväll som helt klart blivit en tradition för oss på Memento att delta på!

Agentfesten är ett arrangemang som anordnas varje höst där vi får chansen att träffa samarbetspartners från hela Nordic Choice Hotels. Årets fest gick under temat ”colourful” som speglade av sig både på dukning, ljussättning och även på våra kläder. Vi hade nämligen blivit informerade att klä oss färgglatt, ett genomtänkt tema med tanke på att de flesta klär sig i svart den här årstiden!

Kvällen började på Clarion Hotel Stockholm med fördrink i samband med Green Hat Challenge som utförs i lag med hjälp av Ipads. Vinnarna (Bland annat Micke) som utsågs under middagen fick riktigt fina priser i form av övernattningar utspridda i hela landet! Efter aktiviteten var det dags att sätta sig till bord i den stora bankettsalen där det var free seating = KAOS, folk sprang som galningar för att lyckas få den bästa platsen i lokalen. Här inne var det ingen tvekan om att det var ett färgglatt tema! Färgglad ljussättning på väggar och tak och dukningen kombinerades med rosa ballonger, ljusslingor och färgstarka servetter. Under middagen fick vi även uppleva en fullspäckad och bejublad Wallmans show både på scen och runt om i lokalen.

Kvällen fortsatte och rundades av på dansgolvet! Vi hade en riktigt rolig kväll mitt i veckan och kommer mer än gärna tillbaka nästa år, tack Nordic Choice Hotels!

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få hjälp med att boka årets företagsevent, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på