Nytt eventpaket – Sommarfest på Grinda!

Passa på att boka vårt sprillans nya eventpaket, sommarfest på Grinda Wärdshus!

Grinda är en vacker ö i Stockholms skärgård som är belägen på ett bekvämt båtavstånd från Stockholms city. Under sommaren är ön en av skärgårdens mest populära utflyktsorter!

Våra kunder får nu chansen att fira in sommaren på Grinda som erbjuder mat och dryck av högsta kvalité! Kvällen kommer ni att spendera på Grinda Wärdshus som fått många utmärkelser för sin förstklassiga mat och service. När ni sitter till bords i det anrika wärdhuset kommer ni passande nog att bli serverade en riktig svensk skärgårdsmeny med inriktning på fisk och skaldjur. Är ni ett sällskap mellan 10-30 personer finns det även möjlighet för er att sitta avskilt i en egen chambre separée.

I paketet ingår båt tur och retur från Stockholms city, men skulle ni vilja lägga till en fartfylld och minnesvärd upplevelse är det ett perfekt tillfälle att testa på RIB-båt. Vi skulle då rekommendera att ni tar RIB-båt dit och waxholmsbåt hem.

Självklart finns det även möjlighet att boka både konferens, övernattning och aktiviteter i samband med er sommarfest på Grinda. Förslag på roliga aktiviteter kan vara kanot, boule, volleyboll, promenera till utsiktsplatserna som finns på ön eller slappna av på någon av de finns badstränderna. Här blir du sällan uttråkad!

Läs gärna mer och boka er nästa sommarfest på Grinda.

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få hjälp med att boka ert nästa företagsevent, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på