Nytt eventpaket – Digital konferens!

Äntligen har det kommit upp fler nya digitala alternativ på vår hemsida och digital konferens är vårt nyaste tillskott! Vi har valt att skapa ett färdigt paket så att ni som kund snabbt och enkelt ska få en uppfattning om priset. 

Självklart är en digital konferens oerhört brett och går att skräddarsy in i minsta detalj. Men i vårt färdiga paket har vi valt att ta fram förslag på två olika studios som vi verkligen rekommenderar för dessa typer av digitala event.

Det första alternativet är Studio Sundbyberg, en mellanstor Green Screen-studio där ni med hjälp av oss enkelt kan skapa en inspirerade miljö på ett prisvärt sätt. En annan studio som vi rekommenderar är Studio Strawberry Fields, som är en större studio där istället flera LED-väggar finns till ert förfogande. Ert val av studio beror självklart vad ni har för föväntningar på er sändning. Tänk att ert Zoom-möte är den kavlité som är nederst på skalan och TV€-nyhetsmorgon ligger högst upp, var på denna skala vill ni hamna ungefär?

Något som vi alltid rekommenderar är att ni bör kombinera er digitala konferens med roliga och inspirerade tillval, då det annars kan vara svårt att behålla koncentrationen på en skärm under en längre tid. Detta kan exempelvis vara en inspirerande föreläsning, en rolig teambuildingaktivitet eller varför inte kombinera ett digitalt träningspass med att era deltagare får både lunch och brandade träningsredskap hemskickade till dörren? Möjligheterna är enorma, även digitalt!

Läs gärna mer om vårt nya paket, digital konferens. Ni kan även höra av er till oss direkt för ett första uppstartsmöte. Därefter hjälper vi till att skapa ett innehåll som passar just Er utifrån vad det är ni vill förmedla och beroende på vilken budget ni har.

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få hjälp med att boka er digitala konferens, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på