Lär känna våra medarbetare – Jesper

Jesper-Memento-Event

Jesper som är grundare av Memento Event tillsammans med Micke har varit verksam i eventbranschen sedan 2003. Nu är det dags för er att få lära känna Jesper lite bättre och få reda på vilket av alla våra event han rekommenderar!

Vad driver dig att gå till jobbet på morgonen?

Det är ingen kärnfysik som ligger bakom det direkt… Jag älskar att utveckla, komma på nya saker och gå från tanke till handling. Hur optimerar vi flödet där, ska vi verkställa den där idéen, behöver vi skruva på någon siffra på någon av hemsidorna för att sälja mer osv… Sen så måste man älska sitt jobb och sina medarbetare. Det gör jag, vi har högt i tak på jobbet och skrattar och skojar samtidigt som vi kan vara allvarliga och fullt fokuserade. De som har tråkigt på sitt jobb, borde ta sig en funderare och säga upp sig! 🙂

Vad gör du när du inte jobbar?

Då försöker jag vara en cool pappa till vår Nova som är 5 fyllda. Sen gillar jag att hålla mig i form, då blir det löpning, gym och och nyligen upptäckta padeltennis som är galet roligt. Jag har ett stort grabbgäng också (vi försöker fortfarande kalla oss grabbar även fast vi kanske ska kallas män i sina bästa dar) som ses när tillfälle ges, alla kan inte alltid, men det fina är att alla kan hänga med varandra så det gör inget om ett par faller bort då och då. 

Vilken av alla våra aktiviteter får man inte missa enligt dig?

Jag är en sucker för att laga mat och äta den. Det får gärna tävlas också, så den kombinationen skulle jag säga är livsfarlig, och det kan göras i vårt eventpaket, Sveriges Mästerkock. Say no more.  

Vilket av dina genomförda evenemang kommer du aldrig glömma och varför?

Här ska man väl svara något fantastiskt bra och lyckat evenemang man varit med om, jag säger tvärtom. Det vill säga när jag fick samtalet från en kund som stod utanför sin lokal och det var helt becksvart och inte en endaste personal syntes till. Vår leverantör hade såklart tagit fel på tiden, jag blev rosenrasande men efter några svettiga samtal så kunde lokalen öppna 15 min senare och kunden inta sin fördrink. Så det löste sig och därefter flöt kvällen på till 100%, men just sådana tillfällen vill man ju gärna inte ska hända men ibland spelar den mänskliga faktorn in och det är väl därför vi bland annat finns. 

Vi löser problemen och ser till att slutkunden får sig ett bra jäkla event!

Okänd talang?

Här finns ju chans att briljera, så tar tillfället i akt: ingen klinkar Tears in heaven på gitarr framför lägerelden finare än jag i alla fall. Dessutom har jag något av ett fotominne, så kan komma ihåg mycket, framförallt nummerserier av alla möjliga slag. 

Vad är ditt nördigaste intresse? 

Jag läser på baksidan av i stort sett varenda konsumentförpackning jag håller i handen, och det är inte för att kolla vad det är för innehåll utan vilket företag som står bakom produkten. Så jag kan jäkligt många företag och alla dess varumärken som de säljer, tycker det är sjukt intressant. Dessutom älskar jag dataspel, framförallt Counterstrike, kan sitta i timmar och kolla olika matcher, för jag spelar inte längre. Det tycker väl folk i allmänhet är ganska nördigt om man nu måste använda det ordet. Jag ser istället en nörd som någon som väljer att ”djupintressera” sig i något den älskar :). 

Vad är en perfekt utekväll för dig?

Den bör nog innehålla några fundamentala pelare för att man ska kunna sätta stämpeln ”Perfekt” på den. Riktigt, riktigt bra middag, det ska vara kärlek bakom tillagandet, oavsett om man lagar själv eller är på restaurang. Drycken, av alla dess slag, ska flöda fritt. Det spelar ingen roll om det är blandad ratio eller bara grabbar, viktigast är ju att man hänger med sköna och framförallt roliga människor, ingen ska gå hem tidigt eller vara en party pooper. Någon får gärna ha lite lite minnesluckor dagen efter (läs här ”lite” på ett ödmjukt och ansvarsfullt sätt), då vet man att kvällen varit hård och med största sannolikhet väldigt rolig. Sen vaknar man upp, med solen som gassar utanför fönstret i ett rum med aircondition, springer ut och dyker rakt ner i infinitypoolen, slänger sig upp, torkar av sig och sätter sig till bords och börjar svulla i ägg och bacon med färskpressad juice. 

Då vet man nämligen att man är utomlands och har semester! Boom. 

Hör gärna av dig om du har några frågor

Om du har några frågor kring våra events eller bara vill komma i kontakt med oss, så svarar vi mer än gärna på dina frågor.

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på