Quizrummet och middag i Gamla Stan
Antal personer: 8-16 pers

Quizrummet och middag i Gamla Stan

Tävling under roliga former
Alla kan vara delaktiga
Använd er samarbetsförmåga under tidspress

Vad som ingår

Projektledning inför ert event
Samlingsfaktura
Aktivitet: Quizrummet (75 minuter)
Egen programledare
1 glas vin/öl/cava under Quizen
Sharing dinner på Österlånggatan 17

Räkna ut ditt pris

Ändra antalet och få ut nytt pris direkt.

Pris per person: 1779 kr ex. moms
Totalt: 54600 kr ex. moms

Gör förfrågan

Fyll i alla kontaktuppgifter för att det ska bli så enkelt som möjligt för oss att ta kontakt med dig. Vi återkommer inom 1 tim.

2+2 =

Information om Quizrummet och middag i Gamla Stan

Tävla i snygga Quizstudios i Gamla Stan i Stockholm, detta är en perfekt aktivitet för det mindre sällskapet!

Ta plats bakom tävlingspodiet tillsammans med ditt lag och håll hårt buzzerknappen. Glöm gamla unkna barquiz med papper och penna och trött stämning. Här är det istället högt tempo och adrenalin som gäller när quizledaren drar igång tävlingarna som är hämtade från kända TV-program.

Det finns tre studios med två olika tävlingsformer!

I Studio 2 (max 15p) tävlar ni i ”Surprizes”. Surprizes är en Game Show fullspäckad med några av våra favoritrundor. En show där vi testar din kunskap, förmåga och nerver. Med många twister och spännande vändningar kan vad som helst hända på vägen till finalen. Några tävlingar som dyker upp är: Jukebox – Ett medley av våra bästa musikdeltävlingar. Vart är vi på väg? – Deltävlingen där vi plockar upp tråden från SVTs klassiska program. Cage fight – En intensiv holmgång där två tävlande tävlar om att lista ut en hemlig kod före den andra. Smart Ass – Deltävlingen där du kan vinna poäng om du är ett riktigt Smart Ass

I Studio 3 (max 16p) tävlar ni i “Switch-a-Roo”. Game Showen som ställer frågan ”Ditt lag kanske vinner, men kommer du ens att vara med i ditt lag?” Vi garanterar mycket nöje och skratt då ni tävlande när som helst kan komma att behöva byta lag under showens gång. Det blir extra spännande när lagen snurrar på det riktiga Game Show-hjulet i vår studio. Här tävlar ni i: Are We There Yet?, What Goes Up?, Familiar Faces och Double Date Dare.

I Studio 4 (max 9p) tävlar ni i ”Level Up”. Studion är perfekt för den mindre gruppen. Precis som på TV är studion utrustad med tävlingspodium, skärmar och buzzerknappar. Game Showen passar alla åldrar och grupper. Alla är aktiva och tävlar hela tiden. I studion är det fokus på tävling, spänning och att ha roligt! Några av deltävlingarna som kan dyka upp i Level Up är:
Naturligtvis!, 70’s Dinner Party, Cast Away, Popular Vote, Heartless.

Efter quizen är det dags att gå vidare till Österlånggatan 17 där ni avnjuter en välsmakande middag tillsammans med kollegorna.

Är ni fler än 16 personer? Inga problem! I Studio 1 kan vi ta emot 15 – 45 personer och ni hittar detta paketet här.

Förslag på tidsschema för Quizrummet i Stockholm (Vänligen hör med oss för detaljer):
18.15 – 19.30: Aktivitet: Quizrummet
19.45: Middag serveras på Österlånggatan 17

Möjliga starttider för Quizrummet:
15:00
17:30
18:15
19:15
20:30
21:45