En heldag ute bland Stockholms Slott

Hesselby-slott-Memento-Event

Förra veckan fick vi chansen att åka ut och kika på slott i Stockholm inför kommande sommarfester och konferenser tillsammans med Stockholm Meeting Selection. För er som kan tänka er att vara strax utanför stan finns det helt otroliga slottmiljöer som passar perfekt för just dessa evenemang. 

Vi började vår trip ute på Hesselby Slott där vi möttes av sol och fågelkvitter, äntligen lite vårkänslor i luften! Hesselby Slott, även kallat musikslottet ägs delvis av Tomas Ledin och har musik som genomgående tema. Möjligheterna här ute är oändliga!

Music Lounge på Hesselby Slott är en helt nyöppnad studio som gör det möjligt att tillsammans med företaget spela in en egen låt vilket är en oerhört rolig aktivitet. Festen på kvällen blir garanterat lite extra rolig om ni dansar till er egna låt!

Efter en förmiddagsfika tog vi bilarna och möttes upp vid Åkeshovs Slott. Här fick vi en kort rundvandring genom alla lokaler, favoriten var deras orangeri som är en perfekt festlokal för det medelstora företaget.

På väg till Ulfsunda Slott började magarna kurra igen och tur var väl det för här bjöds det på lunch, fiskbiffar med rostad potatis stod på menyn. Ulfsunda Slott är kända för deras fantastiska  champagne- och vinprovningar i sina stämningsfulla källarvalv.

ulfsunda-lunch

Efter lunch åkte vi vidare för att snabbt kika på festvåningen Skeppet i frihamnen som passar vid temafester och liknande.

Vi avslutade dagen ute på Lidingö där Lovik ligger vackert beläget intill vattnet. Eftersom vi här hittar Brödfabriken var eftermiddagsfikat något alldeles extra. Konfererar ni ute på Lovik är en aktivitet i bageriet att föredra. Det finns fem stora bakbord med allt man behöver för att kunna baka sina egna wienerbröd, limpor alternativt knäckebröd beroende på vad ni väljer.

Tack Stockholm Meeting Selection för denna fantastiska dag där vi fick en inblick i vad vi kan erbjuda våra kunder inför sommaren!

Hör gärna av dig om du har några frågor

Om du har några frågor kring våra events eller bara vill komma i kontakt med oss, så svarar vi mer än gärna på dina frågor.

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på