Digitalt julbord
Antal personer: 10-1500 pers

Digitalt julbord

Vad som ingår

Ert val av digital julfest - Pris varierar.

Räkna ut ditt pris

Ändra antalet och få ut nytt pris direkt.

Pris per person: 0 kr ex. moms
Totalt: 54600 kr ex. moms

Gör förfrågan

Fyll i alla kontaktuppgifter för att det ska bli så enkelt som möjligt för oss att ta kontakt med dig. Vi återkommer inom 1 tim.

2+2 =

Information om Digitalt julbord

Ser det ut som att årets julbord blir svårt att får till med tanke på hemmajobb och en pågående pandemi? 

Istället för att ställa in den traditionsenliga julfesten så ser vi att lösningen är – Ett digitalt julbord!

Vi på Memento Event har stor erfarenhet och hjälper gärna er med tips och logistik inför ert digitala julbord. Förstå måste ni ställa er frågan; Vad är det för typ av digitalt möte vi önskar? Vill ni att skicka hem en fin julgåva, skratta tillsammans i en rolig digital teambuildingaktivitet eller äta middag tillsammans digitalt medan ni tittar på en digital julshow med extra allt? Möjligheterna är enorma och det är endast fantasin och er budget som sätter gränser på vad som är möjligt att utföra.

Vad är det ert företag behöver just nu? 

Nedan listar vi ett par förslag på en minnesvärd digital julfest som passar de flesta företag:

  • Digital julmiddag – Skicka hem ett bud med alla julens klassiker för en eller två personer. Kombinera gärna er julmiddag med en inspelad uppesittarkväll där ni presenterar företagets siffror på ett lättsamt sätt, julpysslar tillsammans, skriver julrim och avslutar med en rolig tävling och att er VD presenterar en personlig julhälsning & tänder det traditionsenliga ljuset likt Arne Weise framför brasan.
  • Egen christmas game show – Tävla tillsammans med alla medarbetare i er egna digitala game show där en erfaren programledare och er VD sänder live från studion, medan övriga medarbetare tävlar hemifrån. Kombineras gärna med en snacklåda som innehåller julgodis och andra goda grejer.
  • AW med närmaste teamet – Behöver era medarbetare ses med sitt närmaste team och avsluta året tillsammans? Det kanske inte behövs med än ett hemskickat AW-kit, ett förinspelat tal från företagets VD och lite lättsamt snack med de närmaste?
  • Digital matlagningsaktivitet – Laga mat tillsammans som en rolig aktivitet innan ni sätter er till bords och avnjuter middagen tillsammans, eller i lugn och ro om ni hellre önskar det.
  • Teambuildingaktivitet – Vårt digitala Christmas Race är en lättsam, rolig och julig aktivitet. Målet är att ni tillsammans med ert virtuella lag hjälpa tomten att rädda julen genom att leverera julklappar runt om i världen.
  • Hybridevent – Det digitala julbordet går även att utföra som ett hybridevent. Detta betyder att en del av era medarbetare deltar fysiskt och andra digitalt. På så sätt kan även de personer med förkylningssymtom, personer i riskgrupp och de som bor långt bort delta i årets julfest utan problem.
  • Digital julshow – En digital julshow som bjuder på underhållning, inspelade jultal och möjligheten att mingla med kollegorna i den digitala festlokalen. Passar perfekt att uppleva tillsammans med en hemskickad jultallrik.

Som ni ser rekommenderar vi alltid att ni skickar ut något att äta, dricka eller snacksa på under aktiviteten. Vi erbjuder färdiga AW-kit, snack box, Barogram och mycket mer som passar perfekt att kombinera med de flesta digitala möten.

Om ni är osäkra på vad ni är ute efter, hör gärna av er till oss för ett uppstartsmöte så ska vi tillsammans kunna ta fram ett passande koncept för er!