Streaming studio
Antal personer: 10-1500 pers

Streaming studio

Vad som ingår

Välj studio för pris på grundpaket
Kostnad för projektledning tillkommer

Välj tillval

Räkna ut ditt pris

Ändra antalet och få ut nytt pris direkt.

Pris per person: 0 kr ex. moms
Totalt: 54600 kr ex. moms

Gör förfrågan

Fyll i alla kontaktuppgifter för att det ska bli så enkelt som möjligt för oss att ta kontakt med dig. Vi återkommer inom 1 tim.

2+2 =

Information om Streaming studio

Är ni som företag ute efter att hitta en passande studio för stream, inspelningar eller livesändning som ska delas med era anställa eller kunder?  

Vi på Memento Event samarbetar med flera Streaming studios i Stockholm i olika storlekar och utföranden som garanterat kommer att passa er. Samtliga studios som vi rekommenderar för er nedan är fullt utrustade och redo för streaming direkt. Allt som behövs för att göra en livesändning, inspelning eller stream finns på plats och ingår i grundpaketet som vi satt ihop.  Utöver detta finns det självklart oändligt många tillval för er som vill göra det där lilla extra. Nedan hittar du våra förslag på studios i olika storlekar som passar olika typer av upplägg.

Strawberry Fields – Stor studio som ger möjlighet för hybridevent för upp till 800 personer på plats. Här finns tre spelplatser med en presentationsyta med en högupplöst ledskärm, en yta för panel med en digital fond och en livescen för underhållning.

Adapt Studio Large – Centralt belägen studio med 4 meter i takhöjd på 250 kvadratmeter, möjlighet för hybridevent för upp till 50 personer på plats. Här ingår en inbyggd scen och en digital 6 x 3 meter LED-vägg som fungerar som bakgrund och presentationsyta.

Bryggmästaren – Rymlig studio som är belägen vid Odenplan i Stockholm, möjlighet till hybridevent för upp till 10 personer. Här ingår en mindre scen med tv-skärm och backdrop som fungerar som bakgrund.

Posthuset 7A Studio – Mindre mötesrum som nu är utformad till en streamingstudio för upp till 2 personer på plats. Här ingår loungemöbler och en statisk kamera.

Processen börjar ofta med att bokar ett uppstartsmöte för att vi tillsammans ska kunna ta fram ett passande koncept för er. Utöver ert val av studio hjälper vi självklart till med att skapa ett innehåll som passar er, den teknik som behövs, manus, genomförande och vi ser även till så de personer som är på plats under inspelningsdagen har det bra. Allt för att ni under dagen ska kunna luta er tillbaka och fokusera på er uppgift!