Digital sommarfest
Antal personer: 10-1500 pers

Digital sommarfest

Vad som ingår

Ert val av aktivitet - Pris varierar.

Välj tillval

Räkna ut ditt pris

Ändra antalet och få ut nytt pris direkt.

Pris per person: 0 kr ex. moms
Totalt: 54600 kr ex. moms

Gör förfrågan

Fyll i alla kontaktuppgifter för att det ska bli så enkelt som möjligt för oss att ta kontakt med dig. Vi återkommer inom 1 tim.

2+2 =

Information om Digital sommarfest

Jobbar ni fortfarande hemma och är osäkra på om er årliga sommarfest kommer att kunna bli av? Vårt tips – Ställ om istället för att ställa in! 

En digital sommarfest kan vara en bra chans att hälsa alla era anställda en härlig sommar, trots att ni inte får möjlighet att ses fysiskt! I dessa tider är det extra viktigt att visa uppskattning till era anställda, det är även viktigt efter så pass lång tid av hemmajobb att de känner gemenskap och som en del av företaget.

Ett tips är att kombinera en av våra roliga teambuilding aktiviteter med något typ av utskick. Ett AW-kit, en snack box eller en lunch som ni avnjuter tillsammans digitalt är bara några av de färdiga paket som vi erbjuder. Självklart kan vi även skräddarsy lådor med brandade produkter eller liknande vid önskemål.

Förslag på aktiviteter: 

  • Online Game Show – En av våra mest populära aktiviteter där ni tävlar tillsammans i er egna Game Show. En programledare leder showen tillsammans med en eller ett par representanter från ert företag direkt från studion i gamla stan, ni andra tävlar online från kontoret eller hemmet. Dessutom kan ni passa på att förmedla andra budskap före/efter gameshowen i den påkostade studiomiljön.
  • Digital matlagningsaktivitet – Hemleverans av råvaror till en somrig 3 rätters meny, sedan är det bara börja laga mat! Kocken i studion lägger stort fokus på interaktion med deltagarna, genom att förslagsvis ha några personer på plats i matlagningsstudion samtidigt som de löpande tar in deltagare på länk. Ni bestämmer själva om ni vill äta tillsammans digitalt eller om alla får äta i lugn och ro efter att aktiviteten är avslutad.
  • Around the World – Lättsam och rolig teambuilding aktivitet som ni dessutom kan skräddarsy till viss del med egna frågor. Ni delas in i virtuella lag om 4 personer och ska sedan tävla tillsammans i kreativitet, kuriosa frågor och uppfinningsrikedom. Allt med inspiration från hela världen!
  • Code Breaker – Ytterligare en digital teambuilding aktivitet som tar ungefär 90 minuter totalt. I mindre grupper ska ni alltså tillsammans tyda bevis, lösa kryptiska meddelanden och interaktiva utmaningar. Perfekt för er som är ute efter att jobba tillsammans på ett roligt och engagerande sätt.

Missa inte att klicka i både fast pris och pris per person under tillval för att få ut rätt pris för er. 

Är det en mer skräddarsydd digital sommarfest ni önskar så kan vi självklart hjälpa till med detta. Hör då av oss till oss för ett uppstartsmöte så kommer vi tillsammans komma fram till ett koncept som passar just er grupp!