Code breaker – Online
Antal personer: 15-500 pers

Code breaker – Online

Vad som ingår

Projektledare
Aktivitetsledare online
Aktivitet: Code breaker – Online

Välj tillval

Räkna ut ditt pris

Ändra antalet och få ut nytt pris direkt.

Pris per person: 230 kr ex. moms
Totalt: 54600 kr ex. moms

Gör förfrågan

Fyll i alla kontaktuppgifter för att det ska bli så enkelt som möjligt för oss att ta kontakt med dig. Vi återkommer inom 1 tim.

2+2 =

Information om Code breaker – Online

Kicka igång hösten med en spännande aktivitet där fokus och tävlingsanda garanteras!

Ni har som grupp blivit inlåsta och ditsatta av en liga för en mycket uppmärksammad konstkupp och ni har nu 60 minuter på er att lösa alla koder för att visa att ni är helt oskyldiga.

Deltagarna måste arbeta tillsammans via en videolänk med att tyda bevis, lösa kryptiska meddelanden och interaktiva utmaningar. Ni kommer under hela spelet ha klockan som en stressande faktor. Aktiviteten är byggd för att samla teamet, stimulera sammanhållning och höja energin på ett roligt och engagerande sätt.

Praktiskt så börjar alla deltagare att ladda ner en specifik app via App Store eller Google Play. Aktiviteten startar sedan samtidigt för alla av en aktivitetsledare via videolänk. efter en gemensam presentation skickas ni i mindre grupper till era virtuella lagrum där ni får tävla tillsammans. Aktivitetsledaren kommer vara närvarande hela tiden och besöker de olika rummen under aktivitetens gång.

Aktiviteten tar ungefär 1,5 timme sammanlagt för aktivitet, introduktion och avslut. Den går att utföra både på engelska och svenska. Det finns möjlighet att vara färre än 15 personer på denna aktivitet, med ni kommer då att få betala för 15 personer. 

Passa på att skicka hem något gott som era medarbetare kan äta och dricka under aktiviteten. Under tillval finns ett par exempel, hör av er till oss för mer information.

Ni behöver följande för att kunna delta: 

En dator med fungerande ljud och kamera
Internetanslutning
Tillgång till videokonferenstjänst via klient eller browser.
En smartphone med nedladdad app

Förslag på tidsschema för Code Break – Online (Vänligen hör med oss för detaljer):

16.00 – Introduktion
16.15 – Aktivitet: Code Break – Online
17.15-17.25 – Avslut