Memento <3 Budapest

Budapest stad från ovan

Äntligen mars och det var dags för årets första utlandsresa som gick till….. BUDAPEST! 

Budapest är en stad som vi verkligen känner oss som hemma i, alla fall vår projektledare Sandra. De senaste åren har hon besökt staden med kund 4 gånger och ingen har någonsin blivit besviken.

Det finns mängder av fördelar med att åka till Budapest med företaget, men några av dem är framför allt den 2 timmar korta flygtiden och att man får så extremt mycket för pengarna!

Och denna onsdag i mars var det alltså dags för 80 medarbetare på Maria Nila att ta sitt pick och pack och spendera 2 nätter i ett soligt Budapest! Då Maria Nilas medarbetare är utspridda i norden så var det flera flights att hålla koll på, det flögs från både Helsinki, Göteborg, Kalmar, Umeå och Köpenhamn. Alla de som flög inrikes möttes upp i Stockholm för ett gemensamt flyg mot Budapest, en kort flygresa på runt 2 timmar och ingen tidsskillnad!

Vid lunchtid hade alla flygplan landat och väntade en härlig lunch följt av ett par timmars konferens i en fantastiskt vacker lokal som var centralt belägen i Budapest.

Efter en händelserik konferens väntade två abonnerade bussar på dem utanför för att ta dem till det femstjärniga hotellet, Corinthia Hotel. Med eget termalbad, jacuzzi, pool och gym skulle man lätt kunna spendera hela kvällen här. Men för oss väntade middag på Mazel Tov, en avslappnad restaurang som var belägen endast ett par hundra meter från hotellet. Det kändes alldeles lagom efter en intensiv resdag! Maria Nila är ett företag som säljer helt veganska produkter och detta speglar självklart av sig i allt de gör. Menyn för middagen på Mazel Tov var därför en helt magisk vegetarisk bordsbuffé.

Upp och hoppa, torsdag och en ny strålande dag i Ungerns huvudstad! Efter frukost väntade resans första aktivitet, City Discovery Challenge… En perfekt utomhusaktivitet när man vill upptäcka en ny stad och samtidigt få in både kommunikation och samarbete. Unika och personliga vattenflaskor var en trevlig överraskning för Maria Nila!

Efter lite egentid i storstaden var det dags för resans absoluta höjdpunkt, Gala och Awards på Restaurang Spoon. En restaurang som är belägen på vattnet, restaurangen är alltså en båt som erbjuder en fantastiskt vacker utsikt över slottet och andra intressanta sevärdheter.

Efter en grym kväll och ett magiskt slut på resan väntade sköna hotellsängar och en god natts sömn innan planen gick tillbaka till Stockholm, Helsingfors och Köpenhamn. Kan detta varit vår absolut bästa resa med Maria Nila, mycket möjligt!

Senast gick resan med Maria Nila till Island där de fick uppleva fantastisk natur, varma källor och valsafari! Häftig upplevelse de med 🙂

Kika gärna in under fliken resor, där kan ni se ett urval av våra resor den senaste tiden. Vi hjälper er mer än gärna med både utlandskonferenser och andra typer av resor för både stora och små grupper!

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få hjälp med att boka årets företagsresa eller något annan typ av företagsevent, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på