Sandra roddar kunder på Island!

Nu är det två veckor sedan vår projektledare Sandra kom hem från två intensiva men lyckade dygn på Island. Hennes kunder har under vistelsen hunnit med allt ifrån konferens till valsafari strax utanför Reykjavik. 

Island kom på tal redan innan de hade åkt hem från fjolårets målresa i London. Maria Nila som åker på en målresa varje år om de tar budget var oerhört sugna på att testa något annorlunda detta år.

Schemat för resan var som sagt oerhört intensivt och det hände saker hela tiden. Så snart de landat blev det ett stopp vid Blå Lagunen, ett måste när du åker till Island! Utomhusbadet håller temperaturer runt 38 grader året runt och mineralerna som finns i vattnet ska tydligen få dig att slappna av och undvika stress, det låter helt klart som en perfekt start på resan.

Bussen fortsatte mot hotellet där det var dags att installera sig innan nästa äventyr. Sales Award på en genuin Isländsk restaurang stod på schemat och en hel del priser delades ut till de anställda. Sandra blev även uppdragen på scen och fick äran att leda Maria Nila genom dansen Hey Macarena. Ett perfekt avslut på första dagen!

Följande dag stod konferens på schemat följt av valfri aktivitet. Maria Nilas medarbetare fick helt enkelt välja om de vill åka på valsafari eller rida islandshästar. Sandra som var med på turridning med islandshästar beskrev upplevelsen som MAGISK!

Fredagen spenderades på flygplanet och två lyckade dagar på Island var över för den här gången! Vi tackar åter igen Maria Nila för en riktigt bra resa och hoppas vi får uppleva fler platser tillsammans i framtiden!

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få hjälp med att boka er företagsresa, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som skapar företagsevent som stärker er gemenskap och er företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på