Resor med olika syften

Vi gör allt ifrån incentiveresor / målresor till traditionella konferens och studieresor. Olika typer av resor som kan ha olika syften. Och det är där vi börjar… Vad är syftet med resan? Därefter tar vi fram ett par koncept som matchar de förutsättningar ni gett oss utifrån budget och målbild. Testa oss till er nästa resa!

Vad vi gör?

Resor kan ha olika syften. Så kallade incentiveresor (eller med andra ord belöning –och motivationsresor) syftar främst till att motivera och belöna dina medarbetare, för att stärka gemenskap och lojalitet. Konferensresor brukar i regel handla mer om att flytta en traditionell konferens till en helt ny plats för att genom nya starka upplevelser skapa ett större engagemang och intresse hos deltagarna. Konferensresor handlar ofta också likväl som incentiveresor om belöning, gemenskap och en ökad förståelse för företagets företagskultur. Studieresors syfte är oftast att inspirera och utbilda en specifik yrkesroll, genom att besöka nya platser och anläggningar som hjälper deltagarna att komma till nya insikter och utvecklas i sin yrkesroll.

Hur vi gör det?

Vårt jobb går ut på att först och främst ta reda på varför ni vill göra den här resan och vad ni vill få ut av den. Sen utgår vi ifrån de förutsättningar ni ger oss och jobbar utifrån det att sätta ihop en destination som passar ändamålet, praktiska detaljer som bokning av flyg eller annat transportmedel, bokning av hotell och restauranger, samt aktiviteter som matchar det övergripande syftet som ni har med resan. När vi väl kommit fram till ett förslag som passar er så tar vi fram ett detaljerat program i samråd med er som alla deltagare får ta del av. Väl på plats så guidar våra projektledare er igenom resan och ansvarar för allt praktiskt på plats som måste lösas så att ni kan fokusera på att slappna av och få ut maximalt av er resa. Tillbaka i Sverige så sätter vi oss tillsammans med er och utvärderar resan.

 

Några av våra dokumenterade resor!

Om du har några frågor kring våra events eller bara vill komma i kontakt med oss, så svara vi mer än gärna på dina frågor.

Företag (*)

Din E-postadress (*)

Ditt telefonnummer (*)

Antal personer

Meddelande (ex önskemål på datum)