Resor med olika syften

Vi gör allt ifrån incentiveresor/målresor till traditionella konferens- och studieresor. Olika typer av resor som alltid har ett tydligt syfte. Och det är där vi börjar… Vad är syftet med resan? Därefter tar vi fram ett par koncept som matchar de förutsättningar ni gett oss utifrån budget och målbild. Testa oss till er nästa företagsresa!

Vad vi gör?

Företagsresor kan ha olika syften. Så kallade incentiveresor (eller med andra ord belönings- och motivationsresor) syftar främst till att motivera och belöna dina medarbetare, för att stärka gemenskap och lojalitet. Konferensresor brukar i regel handla mer om att flytta en traditionell konferens till en helt ny plats för att genom nya starka upplevelser skapa ett större engagemang och intresse hos deltagarna. Konferensresor handlar ofta också likväl som incentiveresor om belöning, gemenskap och en ökad förståelse för företagets företagskultur. Studieresors syfte är oftast att inspirera och utbilda en specifik yrkesroll, genom att besöka nya platser och anläggningar som hjälper deltagarna att komma till nya insikter och utvecklas i sin yrkesroll.

Men ingen förfrågan är för liten eller för stor. Självklart hjälper vi även till med bokning av endast flyg eller hotell för er grupp om det skulle behövas.

Hur vi gör det?

Vårt jobb går ut på att först och främst ta reda på varför ni vill göra den här resan och vad ni vill få ut av den. Sen utgår vi ifrån de förutsättningar ni ger oss och jobbar utifrån det att sätta ihop en destination som passar ändamålet, praktiska detaljer som bokning av flyg eller annat transportmedel, bokning av hotell och restauranger, samt aktiviteter som matchar det övergripande syftet som ni har med just denna företagsresa. När vi väl kommit fram till ett förslag som passar er så tar vi fram ett detaljerat program i samråd med er som alla deltagare får ta del av. Väl på plats så guidar våra projektledare er igenom resan och ansvarar för allt praktiskt på plats som måste lösas så att ni kan fokusera på att slappna av och få ut maximalt av er resa. Tillbaka i Sverige så sätter vi oss tillsammans med er och utvärderar resan.

Några av våra dokumenterade resor!

Case - Budapest med Academic Work

Budapest

Academic Work NORD ville fira sina framgångar under året och tog därför med sig 95 medarbetare till Budapest för att möta våren i Europa.

Läs mer
Case - Amsterdam med Maria Nila

Amsterdam

Maria Nila tog sin årsbudget och ville belöna sin personal med en resa till Amsterdam som bjöd på gemensamma middagar, äventyr och mycket skratt!

Läs mer

Hör gärna av dig om du har några frågor

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

Företag (*)

E-post (*)

Telefon (*)

Antal personer

Önskat datum

Övriga önskemål/meddelande


Memento Event på