ICEBAR och klassisk julbord på Swede Hollow
Antal personer: 20-60 pers

ICEBAR och klassisk julbord på Swede Hollow

Centralt beläget
Härlig stämning
Världens första permanenta isbar

Vad som ingår

Projektledning inför ert event
Samlingsfaktura
Välkomstglögg
Traditionellt julbord
Dryckespaket: 1 glas vin/öl, 1 snaps samt kaffe
Besök i ICEBAR efter julbordet, lån av iskappa och vantar
1 drink i isglas från drinkmenyn

Räkna ut ditt pris

Ändra antalet och få ut nytt pris direkt.

Pris per person: 1345 kr ex. moms
Totalt: 54600 kr ex. moms

Gör förfrågan

Fyll i alla kontaktuppgifter för att det ska bli så enkelt som möjligt för oss att ta kontakt med dig. Vi återkommer inom 1 tim.

2+2 =

Information om ICEBAR och klassisk julbord på Swede Hollow

Välkomna till Swede Hollow, centralt beläget i Hotel C Stockholm.

På vårt traditionella julbord hittar ni alla självklara och omtyckta klassiker, men här samsas också flera spännande nyheter. Vårt julbord fokuserar på råvarorna, miljön och att minimera matsvinnet – utöver att ni ska komma i julstämning såklart! Innan ni slår er ner till bords kan ni mingla runt på vår lilla julmarknad där det bjuds på glögg, mandlar och russin.

Kvällen startar (eller avslutas) med ett besök i ICEBAR Stockholm, baren är helt byggd av is – och även glaset du får din drink i är också gjort av is.

Alla besökare lånar en termo-cape och ett par handskar för att hålla sig varma och för att isen ska skyddas från deras kroppsvärme. Ett besök i ICEBAR Stockholm är inte bara ett besök i en bar i centrala Stockholm – det är en blixtvisit i norra Sveriges polarmagi och en helt unik upplevelse. När du kommer in möts du av kall och krispig luft, en vacker, konstnärligt utformad och unik interiör samt ett minne för livet.

Förslag på tidsschema (Vänligen hör med oss för detaljer):

18.30 – Besök i ICEBAR Stockholm
19.30-21.30 – Julbordet serveras

 

Tips!
Om er plan är att boka årets julfest till den 8 dec så finns det även möjlighet att fortsätta festligheterna på Münchenbryggeriet där årets största julfest ”House of Christmas” går av stapeln.
Läs mer här: www.houseofchristmas.se, se entrékostnad under tillval (garderobsavgift, 1 x enhet öl/vin samt busstransport inom tull till Münchenbryggeriet är inkluderat i entrékostnaden).