Real life escape room & julbord i Stockholm
Antal personer: 10-36 pers

Real life escape room & julbord i Stockholm

Ett spännande äventyr
Lyckas tillsammans
Samarbete, kommunikation och kreativitet

Vad som ingår

Projektledning inför ert event
Samlingsfaktura
Aktivitetsvärd på plats
Real life escape Room - aktivitet
Julbord på Trattorian

Välj tillval

Räkna ut ditt pris

Ändra antalet och få ut nytt pris direkt.

Pris per person: 1529 kr ex. moms
Totalt: 54600 kr ex. moms

Gör förfrågan

Fyll i alla kontaktuppgifter för att det ska bli så enkelt som möjligt för oss att ta kontakt med dig. Vi återkommer inom 1 tim.

2+2 =

Information om Real life escape room & julbord i Stockholm

Passa på att ta med kollegorna på ett spännande äventyr innan ni avnjuter årets julbord!

Väl på plats välkomnas ni av personalen som förklarar hur aktiviteten kommer gå till samt delar in er i olika rum, max 6 personer i varje rum. Därefter stängs dörren och ni är nu fast i ett rum fullt av mysterier, gåtor och obesvarade frågor som måste lösas för att ni ska ta er vidare. Ni har nu 60 minuter på er att tillsammans lyckas ta er ut genom kommunikation, kreativitet och samarbete. Lyckas ni hitta ledtrådarna och lösa rummets mysterium innan tiden runnit ut?

När tiden runnit ut kan ni diskutera alla klurigheter med era kollegor medan ni går vidare till Trattorian där de serverar ett populärt italienskt julbord. Önskar ni äta på ett traditionellt julbord så kan ni i tillvalsrutan välja mellan Hallwylska och Hotel C Stockholm.

Rummen:

The last manuscript
Under sitt arbete rörande avslöjanden om en internationell sekt hittas en författare mördad i sitt arbetsrum. När rykten uppstår om att en sista kopia av manuskriptet finns på ett hemligt gömställe blir det en kamp mot klockan..
Kommer rättvisan att återställas? Och vem hinner först till Det Sista Manuskriptet?

The Cover-up – Stockholm, 1986
Sveriges premiärminister har avrättats, och under mystiska omständigheter försvinner den huvudmisstänkte gärningsmannen från sin häktescell. Polisen har inga svar, och nu behövs du och ditt team av specialagenter mer än någonsin…
Mysteriet måste lösas, och tiden tickar. En hel nation är i sorg och litar på er…

The break in
På rymmen och efterlyst av polisen är det dags att samla medhjälparna för en sista, stor stöt. Men ödet vill annat. Och vad som börjar som ett vanligt inbrott visar sig vara något helt annat…
Ett aktiverat larm och en tickande klocka ställer frågan: kommer ni att klara er?

OBS! Priset är raknat på att ni är minst 3 personer i varje rum. 

Förslag på tidsschema för Escape Room och julbord (Vänligen hör med oss för detaljer):

17.45 – Ni ankommer till aktiviteten och får information
18.00-19.00 – Real life escape room
19.10 – Kort promenad till restaurangen
19.30 – Julbordet serveras på Trattorian (eller annan vald restaurang)

Är ni fler än 18 personer kommer ni att bli uppdelade i två grupper. Medan den ena gruppen samarbetar inne i de olika rummen kan de övriga mingla och ta sin fördrink tillsammans i foajén medan ni väntar, efter en timme byter ni plats. Aktiviteten tar i detta fall sammanlagt 3 timmar. Detta är dock endast möjligt om ni bokar alla 3 rummen och två tider direkt efter varandra.

 

Tips!
Om er plan är att boka årets julfest till den 8 dec så finns det även möjlighet att fortsätta festligheterna på Münchenbryggeriet där årets största julfest ”House of Christmas” går av stapeln.
Läs mer här: www.houseofchristmas.se, se entrékostnad under tillval (garderobsavgift, 1 x enhet öl/vin samt busstransport inom tull till Münchenbryggeriet är inkluderat i entrékostnaden).