Våra mest avslappnade events

Bastuflotte-Stockholm-Memento-Event

Alla företag är självklart inte ute efter ett fartfyllt event med mycket överraskningar. Det finns även dem som hellre vill slappna av och endast ha trevligt med sina kollegor i en annan miljö än på jobbet. Vi erbjuder även dessa typer av eventpaket, här nämner vi de mest avslappnande paketen vi erbjuder på hemsidan.

Vad sägs om en spännande kajaktur över stilla vatten? Vi erbjuder detta i Hagaparken, Rålambshovsparken eller Långholmen och här får ni tydliga instruktioner av en skicklig instruktör innan ni ger er iväg. Eftersom instruktören kommer att gå igenom allt man behöver veta innan så passar denna aktivitet alla. Detta är den perfekta aktiviteten för er som vill komma iväg från arbetsplatsen en stund till en ny avkopplande och inspirerande miljö. I paketet vi lagt upp på hemsidan tar man sig vidare till Haga forum eller Trattorian efter kajakturen där man serveras en 3-rätters middag.

En annan avkopplande aktivitet som vi erbjuder är en bastuflotte som är belägen ute på Bockholmen. Här kan du tillsammans med dina kollegor njuta av trevligt sällskap, bastubad samt den hänförande utsikten över Stockholms vackra skärgård. Känslan man får när man är ute på havet är obeskrivlig. Bastuflotten rymmer 24 personer och erbjuder även duschmöjligheter. Det finns många olika valmöjligheter på hur man vill lägga upp maten för kvällen. Man kan äta ombord på bastuflotten och då erbjuds grillbuffé, pulled pork eller kräftskiva. Ni kan även välja att äta en 3-rättermiddag på Bockholmen Hav & restaurang.

För er som gillar att vara ute på havet så erbjuder vi After work segling i Stockholms skärgård. Eftermiddagen kommer att spenderas på en lyxig och komfortabel segelbåt som är omgiven av det vackra havet och Stockholms skärgård. Ni kommer att få välja hur aktiva ni vill vara, om ni bara vill sitta och slappna av på däck alternativt hjälpa till att segla så finns även den möjligheten.

Eventpaketen vi har satt ihop är förslag och kan självklart ändras om ni har andra önskemål, det är bara höra av er till oss så ser vi till att skapa ett paket som passar för just er. Vill ni ha mer inpiration kan ni även kolla alla våra aktiviteter under kategorin Kick off och teambuilding.

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få hjälp med att boka ert företagsevent i Stockholm, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på