Skärgårdsfest och ölprovning på Fjäderholmarna

Antal personer: 8-40 pers

Stockholms närmaste skärgårdsö Provsmaka öl på plats direkt ur öltankarna Flera middagsmöjligheter

Vad som ingår

Projektledning
Båt från Nybroplan till Fjäderholmarna
Aktivitet: Ölprovning
Välkomstdrink (Vid val av Rökeriet)
Kaffe och bakverk (Vid val av Rökeriet)
Båt från Fjäderholmarna till Nybroplan

Välj tillval

Räkna ut ditt pris
Ändra antalet och få ut nytt pris direkt.

Pris per person: 510 kr ex. moms
Totalt: 54600 kr ex. moms

Information om Skärgårdsfest och ölprovning på Fjäderholmarna

Det är inte för intet att man i folkmun talar om Fjäderholmarna som Stockholms närmaste skärgårdsö. Från Nybroplan kliver ni ombord på färjan som tar er ut till Fjäderholmarna.

Efter den korta båtturen genom Stockholms inlopp stiger ni av och går direkt till Fjäderholmarnas bryggeri. Under denna ölprovning får ni chansen att prova 3 olika ölsorter samt få en guidad visning av deras mikrobryggeri, båten lägger till mitt framför entrén så det är omöjligt att missa. För er som inte dricker öl finns det självklart möjlighet att dricka cider, vin eller alkoholfritt under aktiviteten. 

Efter ölprovningen går ni vidare för att avnjuta gemensam middag i denna härliga skärgårdsmiljö. Vi erbjuder två restaurangalternativ på Fjäderholmarna som du väljer i tillvalsboxen.

Fjäderholmarnas Rökeri serverar en passande skärgårdsbuffé som börjar med en välkomstdrink och fortsätter sedan med sillar, strömming, rökta räkor, rökt lax, varmrökt rapsgriskarré samt mycket mer. Middagen avslutas med kaffe och kockens val av bakverk. Om ni är en grupp på 30-40 personer och vill sitta lite avskilt finns det även möjlighet att boka Separé Röken, hör av er till oss om detta låter intressant!

Fjäderholmarnas Krog serverar även de en härlig skärgårdsmeny där middagen börjar med sill för att sedan gå vidare till en kycklingfilé med somriga tillbehör. Krogen garanterar kvalité på maten då den finns omnämnd i Guide Michelin, du kommer inte bli besviken.

Sista båten går tillbaka till stan klockan 23, samma tid som restaurangen stänger för kvällen.

För att Rökeriet ska duka upp skärgårdsbuffén så måste ni vara minst 15 personer, Är ni färre går det utmärkt att äta en 3 rätters middag istället. 

Förslag på tidsschema (vänligen hör med oss för detaljer):

17.30 – Båten avgår från Nybroplan till Fjäderholmarna
18.00 – Ni går iland på Fjäderholmarna och går direkt till bryggeriet för ölprovning
19.00 – 3-rätters middag serveras på Krogen alternativt skärgårdsbuffé på Rökeriet följt av mingel
22.00 – Båten går tillbaka till stan (Sista båten går 23.00)