Sommarfest på egen ö

Antal personer: 45-135 pers

Båttransport genom Stockholms skärgård Somriga aktiviteter ingår Fantastisk miljö invid vattnet Aktiviteten går att utföra på 3 olika platser

Vad som ingår

Personal på plats
Taxibåt Vaxholm-Badholmen
Fördrink - 1 glas mousserande
Sommaraktiviteter - volleyboll, boule, kubb
Grillbuffé till bords
1 glas öl/vin
Kaffe efter maten
Taxibåt Badholmen-Vaxholm
Lokalhyra egen ö: 19-01

Välj tillval

Räkna ut ditt pris
Ändra antalet och få ut nytt pris direkt.

Pris per person: 1343 kr ex. moms
Totalt: 54600 kr ex. moms

Information om Sommarfest på egen ö

 

Passa att boka företagets sommarfest på en helt egen ö!

Dagen börjar med att ni ses i Vaxholm alternativt i Stockholm city där en båt väntar för att ta er ut till den unika lilla skärgårdsön Badholmen, med ett stopp för roliga teambuildingaktiviteter på Vaxholms Kastell om ni valt till detta. Här kan ni välja på Fångarna på Kastellet eller Uppdrag Kastellet, beroende på vad ni är ute efter för utmaningar.

Fångarna på Kastellet är en bra kombination av lekfylld gruppdynamik och spännande tävling och är ett perfekt sätt att både lära känna varandra bättre och komma varandra närmare genom samarbete och kommunikation.

I Uppdrag Kastellet ställs deltagarnas kreativitet och samarbetsförmåga på prov! Gruppen delas in i lag som under spelets gång ställs inför flera svåra val där snabba beslut måste tas, varje lag får varsin surfplatta för att lösa uppgifterna. Uppdragen är varierande och kan till exempel vara allmänbildande frågor, koder som ska letas upp på ön, gåtor som ska lösas eller stationer som ska besökas. Självklart ingår båt mellan Kastellet och Badholmen om ni väljer till någon av aktiviteterna.

Ön Badholmen är idealisk för sommarfester och ni er festvåning och en del av ön alldeles för er själva hela kvällen. Badholmen har två stycken festvåningar i form av Magasinet som rymmer upp till 135 gäster och Kalaset som rymmer upp till 44 gäster.

Efter en fantastisk båtresa genom Stockholms vackra skärgård inleds sommarfesten med somriga aktiviteter som volleyboll, boule och kubb samtidigt som ni minglar med ett glas mousserande och snittar. Ni kommer snart känna den bekanta lukten av grillat, det är då dags att sätta er till bord för att avnjuta en somrig grillbuffé.

Efter en förhoppningsvis lång och trevlig middag tillsammans med kollegorna finns möjligheten att slå klackarna i taket efter middagen eller så beundrar ni den vackra solnedgången i en solstol vid strandbrynet – hur som helst, en perfekt sommarkväll!

Vid stängning blir ni upphämtade av taxibåtar som tar er till Vaxholm där er chartrade buss står och väntar på att ta er in till Stockholm City om ni valt till detta.

Detta blir garanterat en oförglömlig upplevelse!

 

Förslag på tidsschema sommarfest på egen ö (Vänligen hör med oss för detaljer):

16.55 – Ca tid. Båt avgår från Vaxholm
17.00 – Eventuellt ”Fångarna på fortet” aktivitet på Kastellet (om ni valt till detta)
18.30 – Båt till Badholmen
19.00 – Fördrink serveras
19.30 – Grillbuffén serveras
21.00 – Ni har ätit klart och växlar om till mingel och fest
01.00 – Kvällen rundas av och ni tar en båt tillbaka till Vaxholm