Kundevent á la Memento!

I onsdags var det äntligen dags för Mementos kundevent där vi fick chansen att hänga med våra kunder en hel eftermiddag och kväll!

Och wow, vilken kväll vi fick tillsammans. Solen sken på oss under hela arrangemanget och vi är fyllda med energi och kärlek efter en hel eftermiddag och kväll tillsammans med våra underbara kunder!

Vårt kundevent började med fördrink, plockmat och mingel hemma hos oss på Linnégatan 15. Vår fantastiska samarbetspartner Airtender satte ribban direkt när de hjälpte våra kunder att skaka sin egna Southside-drink. Efter fördrinken var skakad var det dags för mingel och italiensk plockmat från Meno Male innan hela gänget gick i samlad trupp ner mot Strandvägen.

Nu var det dags för Öppet hav att bjuda på en skärgårdsupplevelse som är svår att slå! Två segelbåtar hämtade upp oss för 1,5 timmes helt fantastisk segling i det fina vädret. Här fick vi chansen att njuta av att vara ute på havet och se vår vackra huvudstad från första parkett. En skeppare från Öppet Hav var självklart med oss under hela turen och delegerade ut små uppgifter. Perfekt med en enklare aktivitet som svetsar samman gänget och skapar en avslappnad stämning. Men det var inte slut här, mitt ute på havet mötte två RIB-båtar upp oss. Det var dags att byta transportmedel! Hela ligan hoppade ombord och vi rundade av med en fartfylld upplevelse utan dess like.

RIB-båtarna droppade av oss på Stockholms närmaste skärgårdsö, Fjäderholmarna. Här möttes vi av ett glas mousserande ute på terrassen innan vi gick vidare in till separée Röken där det var dukat för vårt sällskap. Vi tog för oss av den somriga skärgårdsbuffén med mängder av räkor, laxar i olika former, sillar, strömming, varmrökt rapsgriskarré och mycket mer. Efter kaffe och dessert körde skärgårdsbåten oss tillbaka till Strandvägen där vi sa hejdå och tackade för en lyckad kväll!

Under förra vårens kundevent á la Memento slog vi till på en dunderfest i festvåningen Ochaya på Restaurang Kasai där runt 150 kunder kom och hängde med oss! Frågesport, VR, saxofonister, vokalister, japanska fusionrätter och bubblande dryck bjöds det på under denna lyckade memento-kväll. Det blir spännande och se vad vi hittar på härnäst 🙂

Men ännu en gång, STORT TACK till våra kunder och även till våra fantastiska samarbetspartners som gjorde kvällen i Stockholms skärgård helt magisk!

Vi på Memento har stor erfarenhet av kundevent och alla typer av evenemang. Gå gärna in och kika på ett par av våra tidigare skräddarsydda event för inspiration och kontaktuppgifter.

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få hjälp med att boka årets företagsevent, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på