Stans bästa byrå 2017

mementofamiljen

För två veckor sendan gick årets upplaga av Stans bästa byrå av stapeln och vi gick in för att ta revansch! Förra årets andraplats skulle helt klart förbättras i år. 

För någon månad sedan fick vi första ledtråden om tävlingen. Skärbrädor, scones-recept, grytlappar och ett förkläde, allt pekade på att det i år skulle handla om mat.

Temat för Stans bästa byrå 2017 var alltså Kockarnas Kamp! Ungefär 15 eventbyråer var i år med och tävlade på det sprillans nya hotellet, At Six i Stockholm.

Kvällen började med att vi fick varsitt förkläde tilldelade till oss och därefter var det dags för mingel och lite mat och dryck. Det gällde att fylla på med energi innan tävligen drog igång på riktigt! Alla byråer delades upp på de 4 olika stationerna som var uppställda i eventarenan.

Vi fick börja med en riktig klassiker, beer pong. Efter lite otur gick vi därifrån med oavgjort. Vidare till nästa gren där vi skulle får smaka på bubbel, vilken är vilken? Cava, Prosecco och Champagne tycker man kanske att man bör sätta. Men vi fick endast ett rätt. Nu började humöret tryta på Memento Event då vi redan trodde vi var körda.

Nästa gren blev lite hetsig och en hel del sura miner. Land och djur skulle gissas på olika sorters ostar och rätt vikt på falukorv skulle skäras upp. Här gick det desto bättre och vi satte nästan allt!

Fjärde och sista stationen var det äntligen dags för lite riktig tävling. Här skulle det vispas både majonäs, maräng, skalas räkor och hackas lök. Fort gick det och nu var det bara att spänt vänta på resultatet. Men vi trodde inte alls det skulle räcka långt…

Men när vi helt otippat blev uppropade till finalmomentet på scen kunde inget stoppa oss. Vi slängde ihop en drömmig skagenröra som tog oss ända till en förstaplats. En kväll med både sura miner, mycket skratt och en hel del jubel!

VI TOG REVANSCH!!

För att hänga med oss under hela kvällen har vi även gjort en Follow us around-video:

Hör gärna av dig om du har några frågor

Om du har några frågor kring våra events eller bara vill komma i kontakt med oss, så svarar vi mer än gärna på dina frågor

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på