Åre på sommaren, WOW!

Äntligen var det vår tur att få chansen att uppleva fantastiska Åre på sommaren tillsammans med 50 medarbetare från Tradera!

Förra onsdagen åkte Jennie och Sandra upp till Åre med tåget som avgick 07.49 från Stockholms Central, 7 timmar och 25 minuter senare rullade tåget äntligen in på Åre Station. För att få tiden att gå på tåget upp körde vi ”På Spåret” med Memento Event, vart är vi på väg? Här fick vi gissningar på allt ifrån Umeå till Sälen… Men när sista avslöjandet för 2 poäng var att man vanligtvis besöker både Bygget och Fjällgården så fanns det inte så många alternativ kvar 🙂

Resten av onsdagen gick åt att gå visning på Copperhill Mountain Lodge och se till så att allt var klart inför torsdagsmorgonen när 50 medarbetare från Tradera hoppade av nattåget. Frukostfrallor, förmiddagskonferens och lunch stod på schemat innan det var dags för den valfria aktiviteten. Redan några veckor tidigare fick gruppen nämligen välja hur de skulle spendera sin torsdagseftermiddag. Kajak, fiske, vandring eller MTB Downhill?

Sandra tog med sig vandringsgruppen på en magisk och svettig 3 timmars vandring upp på fjället. I 25 graders värme behövdes de en del fotostopp och mängder med vatten för att kunna ta sig upp!

Jennie och resten av MTB Downhill-gänget hade även dem en lyckad eftermiddag laddat med en härlig och fartfylld utmaning. Med totalt 50 km cykelled är Åre Bike Park störst i Skandinavien och har därför något att erbjuda för alla nivåer, även för oss som aldrig testat tidigare.

Fritid och välförtjänt spa stod på schemat innan det var dags för mingel, middag och fest med LA Sonic i Coppermine. SUCCÉ!

Sista dagen spenderades i konferenssalen innan en härlig teambuilding aktivitet i form av katapultbygge fick runda av hela vistelsen i vackra Åre. Var man än gick var utsikten helt fantastisk, om du inte besökt Åre på sommaren än så kan vi garantera att det är värt ett besök!

Är er grupp intresserade av ett liknande upplägg eller något helt annat? Vi på Memento Event har stor erfarenhet av alla typer av företagsarrangemang, hör gärna av er till oss så hjälper vi er!

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få hjälp med att boka årets företagsevent, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på