Överraska dina anställda med TEMAFEST!

Western - Temafest - Memento Event

Om era medarbetare förväntar sig en vanlig julfest eller sommarfest då det blivit det dom 5 senaste åren kan det vara kul att förnya sig och överraska era medarbetare. Western, upptrappande partymiddag, White party, Röda mattan, Studio 54, cirkusfest…. Allt är möjligt! 

I julas fick vi äran att arrangera en julfest för 400 personer med temat Christmas in the Wild West!

Som sagt var temat för kvällen Christmas in the Wild West och de ville verkligen att lokalen skulle kännas, Wild West! Då gästerna själva inte hade några krav på sig att vara utklädda så hängde desto mer på lokalen och oss som eventbolag.

Festen resulterade i en fantastisk kväll där vi lyckades skapa en känsla från ingenting. Lokalen i sig var i stort sett ett skal som med hjälp av dekor blev ett fantastiskt häftigt partypalats!

Förutom dekor fanns även roliga inslag som exempelvis fotomaskin med unikt Westerntryck och Marachi band. Enklare aktiviteter som fotomaskin, roulettebord, lassokastning osv som gästerna kan utföra när som helst under kvällen är ofta oerhört uppskattade.

Western är endast ett förslag på tema, möjligheterna är oändliga och vi hjälper mer än gärna till. Om ni vill kika på vad vi tidigare hjälpt till med, kika gärna våra skräddarsydda event. Oavsett vilket tema ni väljer kan vi anpassa alla koncept till olika budgetnivåer, så skicka gärna in en förfrågan så anpassar vi upplägget utifrån er budget.

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få hjälp med att boka ert nästa företagsevent i Stockholm, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på