”One of a kind” på Aronsborg

Aronsborg-Memento-Event

Förra måndagen blev vi upphämtade av en abonnerad buss precis utanför kontoret som skulle ta oss till Aronsborg i Bålsta.

Efter en resa på ungefär 45 minuter fick vi kliva av bussen för att bli välkomnade med en fördrink och information om vad vi hade framför oss. Vi fick en privat värd för kvällen som skulle visa oss runt i lokalerna där vi skulle få träffa på tio olika systerhotell inom Nordic Hotels & Resorts. Dessa korta möten liknande speeddejting, lagom information om varje anläggning.

Under vandringens gång blev vi även bjudna på förfriskningar och små tapasrätter för att hålla energin uppe. Vi fick träffa på hotell som Copperhill, Yasuragi, Selma spa i Sunne m.fl. På Yasuragi fick vi låna en yukata för att sedan få en kort instruktion om hur man tvagar sig i Japan, allt för att få en känsla för vad Yasuragi erbjuder.

När alla 10 hotell var besökta fick vi ta del av Aronsborgs fantastiska choklad. Aronsborg älskar choklad och deras kärnvärden och filosofi lyder: Kärlek, omtanke och choklad. Självklart är detta deras signum och konfererar man här är en chokladskola nästan ett måste.

Medan chokladen slank ner intog föreläsaren och inspiratören Christer Olsson scenen. Han pratade mycket om det vardagliga samspelet mellan människor och fick oss verkligen att skratta.

För att avsluta denna härliga eftermiddag blev det tävling. Detta var ett litet förhör på hur mycket man egentligen hade lyssnat under rundvandringen tidigare. Tyvärr blev det inga priser till någon av oss! Trots detta var det en mycket trevlig och givande kväll, tack Aronsborg och Nordic Hotels & Resorts!

Hör gärna av dig om du har några frågor

Om du har några frågor kring våra events eller bara vill komma i kontakt med oss, så svarar vi mer än gärna på dina frågor.

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på