Nu laddar vi batterierna inför hösten!

Hej på er!

Nu är sommaren här på riktigt!

Äntligen är det dags att byta skor mot flip-flops och njuta av lata dagar tillsammans med familj och vänner. Efter denna underliga vår behöver nog de allra flesta bara checka ut och få lite perspektiv på vad vi varit med om. Trots att vi nu levt med Covid 19 sedan i mars så känns det fortfarande overkligt och svårt att ta in hur mycket saker och ting kan förändras på bara några dagar. 

Vi på Memento Event längtar till hösten och hoppas på att vi tillsammans kan hitta på saker – fast på ett nytt sätt. Förhoppningsvis kan vi istället för att helt pausa på aktiviteter och tillställningar, börja tänka om och se möjligheterna. Middagar i separata lokaler och i mindre grupper, aktiviteter utomhus och digitala aktiviteter går fortfarande alldeles utmärkt att utföra tillsammans med dina kollegor. Vi skulle nog säga att dessa typer av aktiveringar kommer att bli viktigare än någonsin nu när vi inte ses på kontoret varje dag.

Vi själva spenderade vår sommaravslutning på en segelbåt där vi fick njuta av fantastiskt väder och sällskap. Utomhus och i ett litet sällskap, precis som det ska vara just nu.

Med det vill vi alla på Memento Event önska er en riktigt GLAD SOMMAR och jag hoppas att vi alla kommer igen med förnyad energi och lust att hitta på roliga saker tillsammans under hösten!

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få hjälp med att boka ert nästa företagsevent, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på