Möten och Events 2017

Kistamässan-Memento

Ett besök på Möten och Events 2017 var givet för oss även detta år. Mässan är fylld med inspiration för oss som bokar och organiserar möten, events och konferensresor. Vi kunde även passa på att hälsa på flera av våra samarbetspartners under en och samma dag vilket var perfekt!

Vi valde att komma förbi Kistamässan under torsdagen förra veckan då härliga personligheter som Mikael Bindefeld och Bingo Rimér skulle föreläsa. Vi startade dagen med att hälsa på befintliga samarbetspartners och mingla med ett par nya potentiella samarbetspartners. Innan lunch besökte vi en mängd välgjorda montrar där det bjöds både mässgodis och andra godsaker. Knappt så vi fick plats med lunch när det väl var dags!

Mot eftermiddagen satte vi oss ner vid Inspirationsscenen för att vänta in Mikael Bindefeld – En av Sveriges bästa och mest professionella festfixare genom tiderna. Här fick vi höra honom berätta om sitt entreprenörskap, sin passion till trädgårdslivet och hur hans arbete idag speglas av hans intresse. Efter honom fick Bingo Rimér tillsammans med Viktoria Wyckman avsluta dagen på scen, en skildring av det dåtida och nutida medielandskapet. Analogt kontra digitalt. 70-tal möter 90-tal.

Vi har även filmat delar av vår dag, kika gärna på filmen för att hänga med oss!

Hör gärna av dig om du har några frågor

Om du har några frågor kring våra events eller bara vill komma i kontakt med oss, så svarar vi mer än gärna på dina frågor

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på