Memento Event på konferens!

Konferens-Memento-Event

I år har vi verkligen kickstartat året genom en tvådagarskonferens ute på Sandhamn. Under dessa två dagar har vi kunnat gå igenom föregående år samt även hunnit spå lite framtid. För oss har det varit oerhört givande att komma till en ny miljö och sätta oss ner tillsammans i två effektiva dagar och prata igenom året, utvärderingar, förväntningar och så vidare. Jag tror jag pratar för alla när jag säger att vi åkte härifrån med bättre koll och tydlighet kring vad som hänt under året samt vad som komma skall. 

Dagen började med ett spännande förseningsrally med bilen till Stavsnäs där vi parkerade i all hast och kom sedan springande till båten, en minut tillgodo. Men vi hann och fick njuta av den här fantastiska utsikten när vi kom fram till ön, skärgården på vintern är fantastisk!

IMG_3951

Efter att vi avnjutit torsk till lunch och fått en rundvandring runt Seglarhotellets alla lokaler satte vi igång att konferera ett par timmar, självklart med pauser för fika. Senare fick vi ett par välförtjänta timmar i hotellets spa och bastuflotte. Nästan alla vågade sig på ett dopp i isvattnet!

En trerätters middag och en välbehövlig god natts sömn senare var vi samlade igen på frukostbuffén. Nu var alla redo för konferens, andra dagen riktade vi in oss på framtiden med mycket givande diskussioner och samtal. Det blev en även snabb omgång pingis och biljard innan vi tog båten tillbaka till Stavsnäs för att ta helg.

Som sagt en mycket givande och mysig vistelse ute på Sandhamn där vi även lyckades kombinera nytta med nöje! Passa på att byta miljö vid konferensen och glöm inte bort att få konferensen till en positiv upplevelse istället för dagar med endast långdragna möten!

Hoppas ni får en härlig arbetsvecka!

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få hjälp med att boka konferens i Stockholm, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på