Maria Nila i London!

London-Memento-Event

Förra året fick Maria Nilas återförsäljare ett härligt meddelande, de som sålde absolut mest Maria Nila produkter i landet skulle tillsammans få åka till London för att besöka Salon International mässan. Denna sporre har det pratats om i flera månader och i helgen var det äntligen dags!

Från tre olika flygplatser lyfte ett tidigt morgonflyg med 23 förväntansfulla frisörer och säljare tillsammans med vår projektledare Sandra. Från Köpenhamn, Stockholm och Göteborg tog planet dem till London på ett par timmar. En kort och alldeles lagom flygresa inför 3 intensiva dagar.

img_0257

Väl i London hämtade en abonnerad buss upp dem för att ta dem till hotellet, London Hilton Park Lane. Efter att de lämnat in väskorna i bagagerummet var det raka vägen för lunch på Burger and lobster, ingen tid att förlora. Magarna kurrade efter en förmiddag på resande fot. Ett uppdukat långbord stod redo när de kom och när hamburgarna och hummern började serveras, var det maten som tystade mun. Burger and Lobster är ett oerhört populärt koncept där de kombinerar fantastiska hamburgare med hummer.

Därefter var den incheckning på hotellet och för att alla skulle hinna installera sig var det egen tid där man helt enkelt fick välja vad man ville göra. En powernap, strosa runt på stan och shopping var det mest populära aktiviteterna. Ett par timmar senare var det dags för ombyte till kvällen och samling i lobbyn innan middagen. Efter en kort promenad kom de fram till restaurangen Hakkasan, denna berömda restaurangkedja tilldelades en Michelin-stjärna bara ett år efter öppnandet. Här satt de uppdelat på två långbord bredvid varandra och avnjöt en fantastisk 4 rätters signaturmeny.

Lördagen startade med en härlig hotellfrukost redan klockan 8.00, en halvtimme senare gick den abonnerade bussen mot den efterlängtade mässan, Salon International. Efter mässan var det dags för lunch och denna fick avnjutas med en fantastisk utsikt från Skyline.

Lite ledig tid för att upptäcka London img_0300-jpgföljde efter detta då det senare var det dags för större delen av gruppen att åka vidare till en Blow bar som var abonnerad endast för dem. Här fick de håret tvättat, fönat och stylat för ett perfekt salongsresultat, en riktigt lyxig och avslappnande stund för frisörer som är vana vid att det är dem som får göra jobbet. Efter några timmar på Blow dry bar åkte gruppen vidare för en sen middag på Steam and Rye, en restaurang och bar som erbjuder en helhetsupplevelse utöver det vanliga!

Söndagen gick åt att avnjuta en sista hotellfrukost innan bussen gick vidare mot flygplatsen igen.

Vi tackar London och Maria Nila för denna helg, en härlig resa med många minnen i bagaget!

maria-nila-logo

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få tips och hjälp med att boka er nästa företagsresa, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på