Maria Nila i Amsterdam

Gruppbild-Maria-Nila

Maria Nila ville fira sina framgångar under 2016 genom att ta med sin medarbetare till Amsterdam. Under resan bjöds det på gemensamma middagar, äventyr och mycket skratt!

Samtliga anställda på företaget skulle få chansen att följa med och eftersom kontoren är utspridda på flera platser i Sverige samlades en grupp på Arlanda och en grupp i Köpenhamn för att sedan flyga till Amsterdam.

Maria Nila var på plats i Amsterdam vid middagstid på onsdagen så det var bara att ta tåget direkt till Hotell Hilton för att checka in. På rummen hade Sandra förberett ett litet välkomstpaket som innehöll en holländsk choklad, en hälsning och ett reseprogram. Programmet innehöll allt som Maria Nila behövde veta om resan och vad som skulle att hända de kommande dygnen.

Efter att de installerat sig på rummen var det dags för ett snabbt ombyte innan de gick till restaurangen som var bokad för kvällen. Magarna kurrade efter en eftermiddag på resande fot. Restaurangen som var belägen inne i centrala Amsterdam hette Café in de Waag och ligger i en historisk byggnad från 1488. Maria Nila blev placerade mitt i restaurangen på två långbord, omringade av alla de 300 ljus som tänds upp i lokalen varje kväll. 

Maria Nila är ett varumärke som står för 100 % veganska produkter och därför var det bestämt att alla gemensamma måltider som serverades skulle vara vegetariska. Sällskapsmenyn för kvällen var därför såklart helt vegetarisk och innehöll bland annat senapssoppa med rökt rödbeta samt gnocchi med morot, svamp och spenat.

Morgonen därpå stod det halvdagskonferens på schemat. Under konferensen höll de till i Hilton Skylounge, en lokal högst upp i huset med fantastisk utsikt över Amsterdam. De fick även tillgång till en terrass där de fick möjlighet att lapa sol i pauserna. Efter konferensen gick de vidare mot vattnet för att kliva på en lunchkryssning, oerhört tidseffektivt med en kryssning på Amsterdams charmiga kanaler som kombinerades med lunch. Under ungefär två timmar kunde de i lugn och ro äta lunch medan guiden berättade om stadens historia. De passerade även många av de vackra kanalhusen och andra historiskt intressanta sevärdheter under vägen.

Efter lunchkryssningen hade alla egen tid där man helt enkelt fick välja vad man ville hitta på. Strosa runt på stan och upptäcka Amsterdam samt shopping var det mest populära aktiviteterna.

Runt 19.00 kom en buss till hotellet som tog dem till restaurangen Kitchen & Bar Van Rijn. Här fick de sitta helt avskilt i en egen chambrée separée som låg en trappa upp med utsikt över hela restaurangen. Höjdpunkten under middagen var helt klart efterrätten, det kom in en chokladkula som de slog sönder med en hammare och hällde på varm chokladsås, mums!

Fredagen gick åt att avnjuta en sista hotellfrukost innan de tog tåget mot flygplatsen.

Vi tackar Maria Nila för ett par härliga dagar! Detta var vår andra resa tillsammans och det pratas redan om var den tredje resan kommer gå om de når lika fantastiska resultat under 2017.

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få tips och hjälp med att boka er nästa företagsresa, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på