Konferens på Wenngarn för Memento Event!

Konferens-Memento-Event

Liksom förra året har vi även startat upp detta år med en 2-dagars konferens för att få klarhet i vad som har hänt under året samt vad som komma skall. I år blev det en tripp till Wenngarn som är beläget mellan Stockholm och Uppsala, endast 15 km från Arlanda. 

wenngarn-slott

Vi började onsdagen med en visning av hela Wenngarn, en spännande plats med 1000 år av historia som de gärna delar med sig av. Efter en god lunch som avslutades med en bit morotskaka och kaffe satte vi oss ner för att konferera ett par timmar. Onsdagen gick åt att titta tillbaka på året som varit, vad har gått bra och vad har gått mindre bra osv. Godsaker som grönsaker och dipp, smoothie och fröbröd hann slinka ner under tiden.

Vid 17 började vi runda av och man fick ett par timmar till att spendera som man ville, lite slappande innan middagen drog igång på Restaurang Anstalten. I den lugna matsalen fick vi fantastisk service och en oerhört god 3-rätters middag. Efter en lång och trevlig middag med mycket skratt fick vi ett par välförtjänta timmar i hotellets spabad innan det var dags att gå och lägga sig.

Upp och hoppa! Dag två på schemat och det var dags att gå vidare i konferensen och börja prata om framtiden. Vad har vi för förväntningar, satsningar, förändringar osv. Förmiddagen gick undan och det var äntligen dags att testa deras omtalade vedugnspizza på Dammstugan. Pizzan uppnådde förväntningarna och kan ha varit en av de bästa pizzorna vi ätit, verkligen värt ett besök!

pizza

Wenngarn bjöd på en fantastiskt avslappnad miljö med god mat och dryck. Vi rekommenderar verkligen våra kunder att komma bort och byta miljö på konferensen och kombinera nytta med nöje för att få ut så mycket som möjligt av vistelsen.

Tack Wenngarn för en toppenkonferens! 

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få hjälp med att boka konferens i Stockholm, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på