Konferens på Steam Hotel i Västerås..

Memento Event på Steam

Liksom varje år så startar vi året med konferens för hela gänget. I år styrde vi bilarna mot Västerås och det hyfsat nyöppnade och hyllade hotellkonceptet, The Steam Hotel!

18 våningar, 227 rum, 800 kvm stor spa, rooftop restaurang, konferensrum med plats för upp till 550 gäster, barer och utomhusterass med pool. Detta är i stort vad Steam Hotel erbjuder, men även mycket mer än så. Jag har aldrig upplevt ett mer stämningsfullt hotell där man känner att varenda liten detalj är noga genomtänkt för att få till denna perfekta vibe.

Man vill hänga överallt! I restaurangen, i baren, i lobbyn, i konferensrummet, på rummet, i badrummet och självklart i någon av de uppvärmda poolerna i hotellets spa. Frågan är bara hur man ska hinna med allt på ett dygn…

Efter en timmes resa från Stockholm till Västerås checkade vi in på The Steam Hotel. Första intrycket var magiskt, hotellet är helt klart en fröjd för ögat! Efter några timmars konferens, en välförtjänt lunch och lite mer konfererande så hamnade hälften av gänget i hotellets SPA och hälften sprang iväg till Kokpunkten. Ett Actionbad på 8 våningar som ligger vägg i vägg med Steam, här hittar du upp till 8 olika attraktioner där badadrenalinet flödar!

Senare på kvällen möttes vi upp i restaurangen för en mysig 3 rätters middag på The Chamberlin på bottenplan, en modern krog med stadspuls i ett industriromantiskt vardagsrum med utsikt över Mälaren. Efter en lång och trevlig middag med mycket skratt spenderade vi ett par timmar i Playgroud Bar där det fanns möjlighet att spela både biljard och shuffleboard innan det var dags att gå och lägga sig.

Upp och hoppa till hotellfrukosten! Dag två på konferensen och vi fokuserade på framtiden. Vad har vi för förväntningar, satsningar, förändringar osv. Förmiddagen gick undan och vi avslutade vistelsen med lunch i restaurangen.

The Steam Hotel bjöd på en fantastisk upplevelse som passar för både konferens, par, kompisgänget eller hela släkten! Vi kan med glädje rekommendera våra kunder att åka hit för konferens. Helt perfekt avstånd från Stockholm där man får chansen att komma bort och byta miljö och även kombinera nytta med nöje.

Tack för en grym konferens! 

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få hjälp med att boka er nästa konferens, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på