Konferens i RIGA!

Äntligen var det dags för Mementos årliga konferens som detta år gick till….. RIGA!

En kort flygresa till en stad som har det mesta kan ju bara inte gå fel! För att ta det från början åkte vi från kontoret förra onsdagen i gemensam transport mot Arlanda. Väl där väntade en kort flygresa på 50 minuter innan vi klev av i Riga.

Något av deras specialitet är annorlunda transporter vilket vi självklart skulle få testa på! En gammaldags buss från sovjettiden väntade på oss tillsammans med härlig livemusik och smakprover av Rigas specialiteter. Under den korta transporten från flygplatsen till hotellet fick vi redan då viktig och intressant information om landet och staden vilket fortsatte när vi tog oss ut på en stadsvandring i Riga stad. Här fick vi chansen att lära oss mer om Riga och dess historia av en kunnig guide som dessutom pratade svenska!

Resten av resan spenderades i konferenssalen kombinerat med goda luncher och middagar. Självklart hann vi även med ett besök på hotellets SPA och några promenader på stan innan det var dags att åka vidare hemåt.

Första kvällen åt vi åt middag på BIBLIOTĒKA №1, en restaurang som ligger i den vackra Vermanesparken i Rigas centrum. Här serverades spännande rätter med snygga uppläggningar. Men vi blev nog lite mer imponerade över restaurangen vi åt på dag 2, nämligen Wine Bar Garage. Här ändras den genomtänkta menyn från dag till dag där förrätterna delas i sällskapen medan varmrätten serveras till var och en. Det fanns även möjlighet att välja kött, fisk eller vegetariskt.

Värt att nämna är även att vi hann besöka 3 chefs för en 3 rätters lunch innan vi satte oss på planet tillbaka till Stockholm igen! Och WOW, ett besök på en av Rigas mest populära restauranger är ett måste. Vi blev överraskade från start till mål.

Sammanfattningsvis fick vi ett par fina dagar i Riga tillsammans med vår Mementofamilj! En stad som Riga passar både för konferens, par, kompisgänget eller hela släkten! En kort flygresa alternativt en lite längre båtresa gör även detta till ett mer miljövänligt resmål som inte behöver göra alltför stor påverkan på miljön. Ett tips om ni väljer att ta er hit via båt är att kombinera resan med konferens, på så sätt har ni mer tid att upptäcka staden när ni väl är på plats!

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få hjälp med att boka ert nästa företagsevent, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på