Teamwork och middag på Josefina
Antal personer: 20-100 pers

Teamwork och middag på Josefina

Fantastisk miljö invid vattnet
En riktig stämningshöjare
Bidrar till mycket skratt och teamkänsla

Vad som ingår

Projektledning inför och efter ert event samt samlingsfaktura
Aktivitetsguide
All utrustning och pris till vinnarna!
3 rätters middag

Välj tillval

Räkna ut ditt pris

Ändra antalet och få ut nytt pris direkt.

Pris per person: 1328 kr ex. moms
Totalt: 54600 kr ex. moms

Gör förfrågan

Fyll i alla kontaktuppgifter för att det ska bli så enkelt som möjligt för oss att ta kontakt med dig. Vi återkommer inom 1 tim.

2+2 =

Information om Teamwork och middag på Josefina

Välkommen till en fartfylld och utvecklande eftermiddag som avslutas med en middag på Restaurang Josefina, beläget mitt i hjärtat av det natursköna Djurgården.

Innan du njuter av den utsökta meny och den fantastiska atmosfären hos Restaurang Josefina, startar ni med en teambuilding-upplevelse. Teamwork är en rolig aktivitet för grupper som vill slipa på sin kommunikation och lära känna varandra bättre! Sätt fart på konferensen med en aktivitet där lagen får mötas i ett antal olika utmaningar som sätter både grupp och huvud på prov. Teamwork är en variant av en femkamp där stationerna skapats med extra fokus på att förbättra lagens kommunikation och samarbete. Teamwork sätter gruppens samarbetsförmåga på sin spets utan att övningarna blir för tunga eller fysiska.

En rolig utomhusaktivitet som passar de flesta! Men kom ihåg, vi bor i Sverige, så det är kläder efter väder som gäller.

Efter aktiviteten så sätter ni er till bords på Restaurang Josefina, deras läge på Djurgården ger er en fantastisk miljö och fin vy över Stockholms vatten.