Old town challenge och middag

Antal personer: 18-80 pers

Utmanar er samarbetsförmåga Lär er mer om Stockholms historia Boostar energi och kreativitet

Vad som ingår

Projektledning inför eventet
Aktivitetsvärd på plats
Aktivitet: Old Town Challenge
Lån av Ipad under aktiviteten
3 rätters middag på Mr French

Välj tillval

Räkna ut ditt pris
Ändra antalet och få ut nytt pris direkt.

Pris per person: 1956 kr ex. moms
Totalt: 54600 kr ex. moms

Information om Old town challenge och middag

Vill du frambringa samarbete, ha kul och skapa kreativitet hos dina anställda så kan Old Town Challenge vara något för dig.

Aktiviteten är en energifylld poängjakt där ni tar er runt i Gamla stan med era indelade grupper och löser olika uppdrag med hjälp av en Ipad. Alla uppdrag är värda olika många poäng men ni kommer att få fler frågor än ni kommer att hinna med så det är bra att välja ut dem uppdragen man tror att man kan klara av bäst och det man tycker är roligast. Ett exempel på en fråga kan vara en historiskt intressant plats man ska leta upp eller diverse fotouppdrag.

Det finns även möjlighet att skräddarsy innehållet i aktiviteten genom 5-10 st egna frågor och grafisk presentation av logo. Vi bistår självklart med hur frågorna/utmaningarna kan formuleras och säkerställer att de kommer att fungera inom ramen för aktiviteten, om man väljer detta tillkommer en liten avgift.

Det lag som har bäst samarbete, är mest kreativa samt har roligast är ofta de som i slutändan står som vinnare i Old Town Challenge. Tävlingen brukar ta ungefär 1-5 – 2 timmar.

När vi har utsett en vinnare av tävlingen är det dags att ta sig till restaurangen Mr French på Skeppsbron där en fantastisk 3 rätters middag serveras.

Denna aktivitet kan självklart utföras även om man är en grupp på färre än 18 personer, dock debiterar vi för minst 18 personer för aktiviteten.

Förslag på tidsschema för Old Town Challenge i Stockholm (vänligen hör med oss för detaljer):

17.30 – Old Town Challenge, samling, instruktioner, gå till restaurangen
19.30 – Fördrink på Mr French
20.00 – 3 rätters middag serveras
22.00 – 01.00 – Möjlighet att stanna kvar i baren för mingel