Gonghealing & Soundbath på Villa Dagmar
Antal personer: 15-20 pers

Gonghealing & Soundbath på Villa Dagmar

Blir en riktig snackis
Centralt beläget
Wellness

Vad som ingår

Projektledning inför och efter ert event samt samlingsfaktura
Gonghealing och Soundbath
Gongmästare Mattias Sundman
Härlig frukost

Välj tillval

Räkna ut ditt pris

Ändra antalet och få ut nytt pris direkt.

Pris per person: 1857 kr ex. moms
Totalt: 54600 kr ex. moms

Gör förfrågan

Fyll i alla kontaktuppgifter för att det ska bli så enkelt som möjligt för oss att ta kontakt med dig. Vi återkommer inom 1 tim.

2+2 =

Information om Gonghealing & Soundbath på Villa Dagmar

Gonghealing är en typ av ljud-terapi som får din kropp genom vibrationer att slappna av, fyllas med energi och löser upp stress och spänningar. Det sker under filt i vila. Detta är en gruppaktivitet i ett samarbete med Mattias Sundman som är utbildad gongmästare och Yogalärare sedan 7 år tillbaka.

Effekt av Soundhealing och gongens historiska betydelse
Ljudterapi, soundhealing baseras på antagandet att du är en uppsättning vibrationer som förlorar sin rytm då sjukdom uppstår. När atomerna, cellerna som vibreras, balanseras denna rytm och denna frekvens. Ljud och vibrationer reser genom vatten mer effektivt och när du består av 70 % påverkar varje cell i din kropp. Känslor som är instängda, släpps fram. Vibrationerna frigör energi från tidigare erfarenheter.

”Gongbad” har fått sitt namn för att du badar i ljudvågornas vibrationer som masserar alla dina inre organ och vattnet du består av. Gongen – ett av våra äldsta instrument, har använts i tusentals år för att båda läka människor och öka och fördjupa mänsklig medvetenhet. Vetenskapligt och arkeologiskt spåras dess rötter till bronsåldern, 5,000 år tillbaka i tiden. Burma, Kina, Java och Vietnam var framstående Gongproducenter. I väst fanns gonggongen i gamla Grekland och inom Romarriket. Forskning på 20 min gongspelande har visat effekt ända ned på blodcellsnivå.

Om Mattias Sundman
Mattias Sundman är utbildad Gongmästare och Yogalärare och har spelat Gong i över 7 år. Han håller regelbundet företagsevent och olika klasser runt om i hela Stockholm. Han är även ofta med på olika event, festivaler och håller även utbildningar. Mattias älskar att dela sin passion med Gongen och spelar alltid från hjärtat och för världsfred.

Det krävs ingen erfarenhet eller speciella förutsättningar för att vara med.

Denna aktivitet utförs i Smedjan under 1 timme där en härlig frukost på Villa Dagmar är inkluderat i priset innan eller efter ljud-terapin.

Förslag på tidsschema:

08:00 Gonghealing

09:00 Frukost på Villa Dagmar

10:00 Konferens på Villa Dagmar om du valt till detta

     

Absolut, förutsatt att vi erhåller denna info 10 arbetsdagar innan.

Vi fakturerar alltid våra kunder med 20 dagars betalningsvillkor, där alla olika poster kommer på en samlingsfaktura. Vill ni betala med Izettle kan vi även lösa det.

Det beror helt på tillgänglighet hos leverantör och säsong. Om ni vill slänga in ett event i sista sekund rekommenderar vi er att ringa eller maila oss direkt så kan vi se vad det finns för möjligheter.