Combat Archery Tag
Antal personer: 15-50 pers

Combat Archery Tag

Bidrar till mycket skratt och teamkänsla
Tävling under roliga former
Garanterad adrenalinkick

Vad som ingår

Projektledning inför och efter erat event med samlingsfaktura
Aktivitetsvärd på plats
All utrustning som behövs
Aktivitet: Combat Archery Tag
3 rätters middag på Villa Godthem

Välj tillval

Räkna ut ditt pris

Ändra antalet och få ut nytt pris direkt.

Pris per person: 1256 kr ex. moms
Totalt: 54600 kr ex. moms

Gör förfrågan

Fyll i alla kontaktuppgifter för att det ska bli så enkelt som möjligt för oss att ta kontakt med dig. Vi återkommer inom 1 tim.

2+2 =

Information om Combat Archery Tag

Nu är sporten äntligen här, Combat archery tag! En härlig blandning av paintball, bågskytte och dodgeball som sprider sig som en löpeld i världen.

Det är alltså hög tid att samla ihop kollegorna och se fram emot en oförglömlig dag tillsammans. Sporten riktar in sig till alla som är redo att kämpa extra och som är sugna på en utmaning utöver det vanliga. En perfekt teambuilding aktivitet som garanterat erbjuder skratt och roliga minnen.

Självklart får ni låna all utrustning som behövs och varje deltagare får varsin combat archery tag-mask och en alldeles egen Combat archery tag pilbåge. Pilarna är specialgjorda med en vadderad skumgummispets.

Aktiviteten börjar med säkerhetsgenomgång, teknikträning och prickskytte innan det är dags att börja tävla. Hur tävlingen går till är upp till er, det finns massor med roliga och originella lekar som ni kan välja mellan. De mest uppskattade är vanlig Combat archery tag, spökboll, dodgeball, last man standing och även Capture the Flag.

Aktiviteten spelas vanligtvis utomhus på Gärdet med uppblåsta hinder. Men är det så att ni vill boka denna aktivitetet under vintern finns det självklart möjlighet att spela inomhus till en extra kostnad.

När vinnaren korats beger ni er vidare till mysiga Villa Godthem där det är dags att avnjuta en 3-rätters middag medan ni skålar i god dricka och skrattar åt dagens bravader.

Förslag på tidsschema för Combat Archery Tag (vänligen hör med oss för detaljer):

17.30 – Aktivitet: Combat Archery Tag
18.30 – Promenad till restaurangen
19.00 – 3-rätters middag på Villa Godthem