Amfibiebuss genom Stockholm
Antal personer: 15-42 pers

Amfibiebuss genom Stockholm

Testa något nytt
Unikt och roligt transportmedel
Upplev Stockholm från både land och hav

Vad som ingår

Projektledning inför event & samlingsfaktura
Guide
Amfibiebuss genom Stockholm

Välj tillval

Räkna ut ditt pris

Ändra antalet och få ut nytt pris direkt.

Pris per person: kr ex. moms
Totalt: 54600 kr ex. moms

Gör förfrågan

Fyll i alla kontaktuppgifter för att det ska bli så enkelt som möjligt för oss att ta kontakt med dig. Vi återkommer inom 1 tim.

2+2 =

Information om Amfibiebuss genom Stockholm

Upplev Stockholm från både land och hav! Ni har nu chansen att starta ert företagsevent på en amfibiebuss, en annorlunda och hisnande upplevelse som kommer att lyfta hela kvällen. 

Ni blir förslagsvis hämtade på ert kontor alternativt på en annan adress i Stockholm city där bussen hör hemma.Varje buss tar ca 40 personer men det går såklart att boka flera bussar om ni är fler. På turen genom Stockholm kommer ni nu att få agera turister i er egen stad, vilket man gör alltför sällan! Under resans gång får ni se många av Stockholms mest kända sevärdheter samtidigt som guiden med glimten i ögat berättar roliga och intressanta historier om stan.

Bussturen på land där ni är omgivna av asfalt, köer och trafikljus kommer plötsligt att bytas ut mot en härlig båttur där ni kan njuta av vågskvalp och de vackra miljöer som Stockholm erbjuder. Ögonblicket när bussen kör rakt ner i vattnet är minst sagt minnesvärd upplevelse som ni sent kommer att glömma!

Efter turen på vattnet kommer ni att få vara med om att båten fortsätter upp på land innan ni blir avsläppta vid den restaurang som ni valt för kvällen, klicka gärna i den restaurang ni önskar i tillvalsrutan för att få ut rätt pris för er. Ni kan därefter njuta av en härlig middag tillsammans med era kollegor i en naturnära miljö medan ni skrattar och sammanfattar dagens annorlunda upplevelser.

Det finns även möjlighet att avnjuta fördrinken på amfibiebussen om ni önskar för att göra resan ännu festligare, hör gärna av er om detta låter intressant.

Förslag på tidsschema (Vänligen hör med oss för detaljer):

16.50 – En amfibiebuss hämtar upp er på valfri plats i Stockholm City
17.00 – En tur med amfibiebussen på land och hav i Stockholm
18.15 – Ni blir avsläppta på valfri restaurang
18.30 – 3-rätters middag serveras