Julfest på Fornudden Mansion
Antal personer: 20-80 pers

Julfest på Fornudden Mansion

Fantastisk miljö invid vattnet
Högklassig matkvalité

Vad som ingår

Hela huset exklusivt
Egen serveringspersonal
Välkomstglögg
Julbuffé tillagad av stjärnkock
2 glas vin/öl
Jacuzzi, inomhuspool & bastu
Handdukar
Biljard, pingis, dart, poker, airhockey, gym
Projektledning inför/efter event samt slutfaktura

Räkna ut ditt pris

Ändra antalet och få ut nytt pris direkt.

Pris per person: 3590 kr ex. moms
Totalt: 54600 kr ex. moms

Gör förfrågan

Fyll i alla kontaktuppgifter för att det ska bli så enkelt som möjligt för oss att ta kontakt med dig. Vi återkommer inom 1 tim.

2+2 =

Information om Julfest på Fornudden Mansion

Boka årets julfest på exklusiva Fornudden Mansion, en unik venue precis invid vattnet där ni alltid har hela huset för er själva. 

Här får ni en julfest med Hemma-hos-känsla i denna varsamt renoverade villa från 1965. Villan är perfekt för mindre företagsgrupper eller ledningsgrupper som vill vara mer privat och avskilt från andra sällskap. Här hittar ni flera umgängesytor, relax och lounge med bar, biljard, dart, pingis, spa med inomhuspool, bastu och bubbelpool.

Eftersom ni har stället helt för er själva kan ni skräddarsy er upplevelse efter vad som passar er. Vår tanke är att ni börjar kvällen med välkomstglögg och mingel och kanske ett dopp i bubbelpoolen eller ett besök i bastun. Därefter bjuds det på en genomtänkt julbuffé som serveras direkt från köket och efterföljande drinkar och musik i baren. Maten tillagas av en av Sveriges bästa kockar, kökschef Kristoffer Rosén och menyerna är anpassade efter säsongens råvaror.

Du hittar villan max 20 minuter från Stockholm city och upp till 25 personer kan sova i de ikoniska sovrummen för 1150 kr per person, perfekt för er som vill förlänga er vistelse.

Förslag på tidsschema för sommarfest på Fornudden Mansion (Vänligen hör med oss för detaljer):

17.00-18.00 – Välkomstglögg
18.00-20.00 – Julbuffé serveras
20.00-01.00 – Dans, mingel och spa