IBTM i Barcelona

Här i november fick vi äntligen möjlighet att besöka International Business & Travel Markets mässa i Barcelona (IBTM) där vi blev många erfarenheter rikare på bara två dagar! 

Efter 3 sjukt intensiva dagar nere i Barcelona kan vi konstatera att det var ett oerhört givande besök där vi hann med både 52 möten på mässan samt visning av hotell inför nästa resa med kund i mars. Det kändes riktigt bra och lyxigt att få besöka och bekanta sig med hotellrum, konferenslokal och restaurangen på Melia Barcelona Sky innan vi åker dit. Vi passade även på att testa på frukosten som inte heller var en besvikelse! Vi prickade dessutom in strålande sol som lyste rakt in på 24:e våningen, för oss som inte sett solen på flera veckor var det riktig LYX!

För att sammanfatta våra två dagar på mässan så var det riktigt intensivt och nästan så man fick springa från möte till möte. Men detta gjorde även så att man hann med att träffa många olika människor som vi absolut ska hålla kontakten med framöver. Många nya resmål, hotell, festlokaler och restauranger som vi fått upp ögonen för och mer än gärna besöker tillsammans med våra kunder framöver.

Ett tips! Får ni chansen så är mässan helt klart värt ett besök! 

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få hjälp med att boka årets företagsresa, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på